creare site

Katy – Napolitana in ciocolata neagra cu umplutura cu cacao neagra, 40g vs. Primola- Napolitane cu crema cacao si ciocolata

Napolitana Katy este mai ieftina decat concurenta, are un gust bun, iar daca ai pofta de o napolitana mica este o alegere potrivita pentru un buget mic! Primola- Napolitane cu crema cacao si ciocolata are un gust mai bun decat concurenta Katy, este mai fina, insa calitatea are alt pret!

Produsele Katy cred ca se gasesc numai in reteaua hypermarket-urilor Kaufland, la sectiunea distribuitor pentru Romania este trecut Kaufland Romania SCS. Napolitana in ciocolata neagra cu umplutura cu cacao neagra are un gust bun, chiar daca pretul ei este de numai 0,65 lei cu TVA*. Amabalajul se deschide cu usurinta, iar calitatea tiparului de pe eticheta este la un nivel mediu spre bun. Textul cu descrierea ingredientelor este destul mic, fiind greu de citit. Termenul de expirare pe produsul pe care l-am cumparat este 09.2013 si este foarte vizibil. Greutatea neta a napolitanei este de 40 grame.

Date de contact despre distribuitor Katy
Kaufland Romania SCS, str. Barbu Vacarescu, nr. 120-144, Sector 2, RO-020284 Bucuresti.

Ingrediente: ciocolata 27%, (zahar, masa de cacao, grasime vegetala, grasime din lapte, unt de cacao, emulgatori: lecitina de soia sipoliriclnoleat de poliglicerina, aroma), umplutura 54% (grasime vegetala hidrogenata, zahar, praf de zer – din lapte, faina de soia, cacao cu continut redus de grasime 5,5%, aroma, emulgator: lecitina din soia) faina de grau, ulei de rapita, sare, agenti de afanare (hidrocarbonat de amoniu), emulgator: lecitina de soia. Continut de masa de cacao in cicolata: 10,3% +/-1%. Produsul poate contine urme de arahide si diferite nuci. A se pastra la loc uscat si racoros. Tara de origine: Polonia.

Valoarea nutritiva pe 100 grame napolitana Katy: 2230 kj / 533,4 kcal, proteine 8,2 grame, carbohidrati 58,4 grame si grasimi 29,7 grame.

Primola – Napolitane cu crema cacao si ciocolata, 48 grame vs. napolitana Katy

 

Napolitanele din pachetul de 48 grame de la Primola sunt un concurent direct cu napolitana de la Katy in ciocolata neagra cu umplutura cu cacao neagra. Primola ofera doua napolitane in pachetul compact de 48 grame, la pretul de 0,99 lei cu TVA*. Calitatea ambalajului Primola este similar cu cel al napolitanei Katy, termenul de expirare este mult mai scurt de apsoximativ 4 pana la 5 luni, produsul pe care eu l-am achizitionat expira in data de 26.04.2013. Data achizitiei celor doua produse prezentate in articol este data la care pretul a fost actualizat, adica 28/11/2012. Pachetul Primola se deschide cu ceva mai usor decat pachetul Katy, iar gustul este mai bun decat napolitana Katy. Textul care descrie ingredientele si alte informatii necesare este mai mare fiind mai vizibil comparativ cu produsul Katy.

Date de contact despre producatorul Primola
Supreme Chocolat S.R.L., B-dul Metalurgiei 444-450, Sector 4, Bucuresti, Romania. Supreme Info line: +40.21.460.74.08

Ingrediente napolitane Primola: napolitane cu crema de cacao (49%) invelite in ciocolata cu lapte (34%), zahar, grasime vegetala, zer praf, masa de cacao, faina de grau, pudra de cacao (4,1%), unt de cacao, lapte praf integral, unt din lapte, emulsifianti (lecitina din soia, poliricinoleat de poliglicerina), aroma natural identica (unt-caramel), ulei de floarea soarelui, dextroza, agent de afanare(bicarbonat de sodiu), stabilizator (priofosfat acid de sodiu), sare iodata, aromatizant (vanila). Substanta uscata de cacao (in ciocolata) 32% min. Substanta uscata din lapte (in ciocolata): min 18%. Contine si alte grasimi vegetale pe langa untul de cacao. Alergeni: Produs pe echipamente care proceseaza lapte, alune, arahide, soia si gluten. Se recomanda a se pastra la loc uscat si racoros.

Valoarea nutritiva pe 100 grame napolitane Primola: valoare energetica 497 kcal/ 2082,8 kj, proteine 6 grame, carbohidrati 59,7 grame si grasime 25,1 grame.

Pret Napolitana Katy vs. Napolitane Primola calculat la 100 grame!

Katy – napolitana in ciocolata neagra cu umplutura cu cacao neagra are un cost pentru 100 grame de 1,62 lei cu TVA, iar Primola – napolitane cu crema cacao si ciocolata are un pret pentru 100 grame de 2,06 lei.

“Lupta” finala Napolitana Katy vs. Napolitane Primola

Napolitana Katy este mai ieftina decat concurenta, are un gust bun, valoarea energetica este mai mare pe 100 grame decat concurenta, inglobeaza cu 2,2 grame mai multe proteine decat napolitanele Primola, iar daca ai pofta de o napolitana mica (de 40 grame), si cu ciocolata neagra atunci Katy – Napolitana in ciocolata neagra cu umplutura cu cacao neagra este o alegere potrivita pentru un buget redus!

In partea adversa, cele doua napolitane Primola cu crema de cacao si ciocolata, au un gust mai bun decat concurenta Katy, au cu 4,6 grame mai putine grasimi, sunt mai fine, insa pretul per bucata urca de la 0,65 la 0,99 lei. Asadar calitatea are pretul ei, desi vedem mai sus ca diferenta de pret calculata la cantitatea de 100 grame, este de 0,40 bani (2,06 lei Primola minus 1,62 Katy egal).

*Pretul a fost actualizat la data de 28/11/2012 si este valabil in Oradea, pretul in alte orase/magazine poate fi diferit!

In partea adversa, cele doua napolitane Primola cu crema de cacao si ciocolata, au un gust mai bun decat concurenta Katy, au cu 4,6 grame mai putine grasimi, sunt mai fine, insa pretul per bucata urca de la 0,65 la 0,99 lei. Asadar calitatea are pretul ei, desi vedem mai sus ca diferenta de pret calculata la cantitatea de 100 grame, este de 0,40 bani (2,06 lei Primola minus 1,62 Katy egal).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


÷ 1 = 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.