creare site

Etera – pasta de dinti cu extract de catina si echinacea

 

Etera este o pasta de dinti mai ieftina decat concurenta si cu toate acestea de calitate

Etera este o pasta de dinti romaneasca. Ambalajul este de calitate, fapt ce demonstreaza ca producatorul Etera Prod, a fost atent la toate detaliile (exceptia: la descrierea ingredientelor care a fost uitata in limba engleza). Pasta de dinti nu contine mentol si camfor. Costa 3,21 lei cu TVA* si ma bucur ca, Kaufland Romania, ii promoveaza pe producatorii romani. Producatorul recomanda pasta de dinti si in timpul tratamentelor homeopate. Termenul de expirare al produsului este de cca. 2 ani. Dar sa vedem ce Contine pasta de dinti.

Ingrediente
Ingrediente: apa, carbonat de calciu, sorbitol, silica, glicerina, sulfat de sodiu, laurin, celuloza, echinacea, hippophae Rhamnoides, monoflor fosfat de sodiu, benzonat de sodiu, aroma, titanium, dioxide, saccharin, CI 42090, monoflourfosfat de sodiu 0,70%.

Datele de contact ale producatorului sunt: ETERA PROD, Luna de sus, jud. Cluj, tel./fax: 0264/266.477. Producatorul ne recomanda sa depozitam produsul ferit de actiunea directa a razelor de soare, in locuri uscate, la temperaturi cuprinse intre 0 pana la 35 de grade Celsius si sa folosim produsul inainte de a expira.

 

In teste
Pasta de dinti Etera cu extract de catina si echinacea are un gust placut, nu este densa ca alte paste de dinti si iti mentine cavitatea bucala curata pentru cca. 2 – 3 ore. Daca te-ai obisnuit cu o pasta de dinti care iese mai greu din tub, atunci trebuie sa stii ca pasta de dinti Etera trebuie apasata cu simt de raspundere, pentru ca “navaleste” rapid pe periuta de dinti!

Pret Etera cu extract de catina si echinacea vs. Vademecum Ultra Fresh 16
Vandemecum 75 ml costa 5,39 lei cu TVA, iar Etera costa 3,21 lei avand 50 ml. Pentru a achizitiona 100 ml de pasta de dinti Vademecum Ultra Fresh 16 trebuie sa platim 7,19 lei, iar pentru a achizitiona 100 ml de pasta de dinti Etera cu extract de catina si echinacea trebuie sa achitam 6,42 lei. Dupa cum observam diferenta de pret nu este mare daca este sa comparam pretul celor doua paste de dinti la cantitatea de 100 ml. Insa daca este sa privim individual pasta de dinti Etera “pare” ieftina!

In final
Etera este o pasta de dinti mai ieftina decat concurenta si cu toate acestea de calitate. Este un produs romanesc pe care vi-l recomand sa-l incercati si sa vedeti daca se potriveste cu gusturile dvs. Stiu ca este greu sa schimbati pasta de dinti cu care v-ati obisnuit, insa schimbarea este o activitate necesara din cand in cand, cel putin asa cateodata cand ne dorim sa schimbam ceva!

*Pretul a fost actualizat la data de 27/11/2012 si este valabil in Oradea, pretul in alte orase/magazine poate fi diferit!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


÷ 7 = 1

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.