auto bara

Încă mai puteți actualiza sistemul de operare la Windows 10 în mod gratuit!

Deși Microsoft a încheiat în mod oficial perioada de upgrade gratuit la Windows 10 pe data de 29 iulie 2016, încă nu a închis definitiv anumite portițe pe care le deschisese inițial pentru utilizatorii de Windows 7, 8 si 8.1.

Așadar, dacă ați intenționat să profitați de oferta de upgrade atunci, însă nu ați mai apucat din varii motive, o puteți face și acum, descărcând o copie nouă de Windows 10 de pe serverele oficiale Microsoft.

Pe pagina de download apare următorul mesaj: “Nu restricționăm upgrade-ul la anumite tehnologii suportive. Dacă utilizați tehnologii suportive împreună cu Windows, sunteți eligibil pentru upgrade.”

Termenii “suportiv” și “accesibilitate” par să meargă mână-în-mână conform noii proceduri Microsoft, care au și scris un post pe un blog MSDN despre acest subiect.

Așadar, dacă utilizați Windows 7, 8 sau 8.1, puteți să beneficiați de un upgrade gratuit la Windows 10. Tot ce trebuie sa faceti este să vizitați această adresă web si sa downloadati fisierul.

Deși la această oră nu a fost dată publicității o dată limită pentru stoparea downloadului în cazul persoanelor ce utilizează tehnologii suportive, Microsoft a declarat că va face un anunț public înainte ca acest lucru să aibă oficial loc.

Sursa: techspot.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


40 ÷ 40 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.