În Austria poți să cumperi bitcoin de la poștă!

Dacă locuiți în Austria, puteți cumpăra Bitcoin, Ethereum, Litecoin, IOTA, Ripple, Dash, Komodo și Bitcoin Cash de la peste 400 de sucursale poștale din toată țara.

De asemenea, mai sunt încă 1300 de parteneri, care vând criptomonede printr-o nouă inițiativă a lui Bitpanda din Viena, una dintre cele mai importante case de schimb cu amănuntul din Europa care tranzacționează criptomonede.

Bitpanda To Go permite clienților prin intermediu codurilor poștale să găsească cea mai apropiată sucursală. Există peste 240 de locații numai în Viena și 176 de locații din Linz. Achizițiile sunt sunt disponibile astfel: 50 €, 100 € și 500 €.

Clienții au nevoie doar de o adresă de e-mail pentru a-și cumpăra criptomoneda preferată cu numerar de la orice sucursală poștală din Austria. Ulterior, criptomoneda este trimisă în portofelul integrat.

Poșta austriacă se concentrează în extinderea serviciilor financiare, pentru ca, clienții săi să rămână activi și să mențină câștigurile solide ale Poștei. De asemenea, acest serviciu facilitează adoptarea criptomonezilor la un nivel masiv.

Poșta austriacă știe că volumul de corespondență va scădea anual cu 5%, de aceea, obiectivul său principal este de a răspunde nevoilor clienților cu produse și servicii relevante.

Dacă dorești să schimbi ETH (Ethereum) în BTC (Bitcoin) sau în altă criptomonedă îți recomand kucoin.com.

Sursa: dailyhodl.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


5 × 5 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.