O fată din 1898 care seamănă exact cu Greta Thunberg i-a forțat conspiraționiști să susțină că „ea călătorește în timp ca să ne salveze”

Conspiraționiști au susținut că, Greta Thunberg călătorește în timp și a fost „trimisă înapoi ca să ne salveze” – după ce a văzut o poză cu o fată având un aspect similar, fotografiată în urmă cu 121 de ani.

Pornind de la un post pe Twitter, oamenii au împărtășit fotografia care a imortalizat trei copii ce extrag apă dintr-o fântână aflată pe teritoriul Yukon din Canada în anul 1898.

În prim-planul imaginii este o fată tânără care arată în mod asemănător cu suedeză de 16 ani care activează în sectorul schimbărilor climatice.

Fotografia a fost descoperită în arhivele Universității din Washington, iar utilizatorii rețelelor de socializare au împărtășit rapid teoriile conspiraționale amuzante!

O persoană impresionată a glumit că adolescenta suedeză a fost „trimisă înapoi să ne salveze”.

Un alt utilizator a unei rețele socială a afirmat: „Nu sunt împăcată cu teoriile conspirației, dar este 100% că, călătorește în timp”.

„Poate că ea este din viitor, și a fost trimisă înapoi în timp în momente cheie din istorie pentru a opri schimbările climatice”, a scris un al treilea, în timp ce unul a insistat: „Ce este, corect, este că, de fapt, călătorește în timp și a venit să ne avertizeze despre viitor. Este singura explicație.”

În ciuda fotografiei de pe site-ul universității, o persoană a sugerat că imaginea a fost „cu siguranță photoshopată”, deoarece cele două fețe sunt „identice”.

Sursa: dailymail.co.uk

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.