Broscuța Volkswagen „s-a demontat” pentru a crea o mini bicicletă de modă veche!

Reutilizarea pieselor auto vechi pentru a remodela alte modele a fost întotdeauna obișnuită, totuși să le folosești pentru a crea o mini bicicletă?

Asta este ceva ce nu vezi foarte des. Brent Walter, care se descrie ca „producătorul și constructorul unei varietăți de lucruri”, a creat VW Mini Bike sau ceea ce el numește cu drag „Volkspod”.

La fel ca și numele său, automobilul este un model cu două roți. Beckle
Volkswagen tip 1 sau „Bug” a obținut un statut iconic de la lansare. Adorabila sa structură bulboasă a câștigat inima tuturor tuturor la mijlocul anilor 90 până la sfârșitul anilor 90, producția fiind până 2003.

Aducând un omagiu Bugului, Walter a folosit aripile de protecție din fiecare colț al mașinii pentru a construi mini motocicleta. Cele patru aripi de protecție vintage se îmbină pentru a forma capul și sistemul de lumină din spate al Volkspod.

Dotat cu un motor de 79 cmc, Volkspod promite să fie la fel sau chiar mai dinamic decât Beetle Type 1. Micul scuter pare a fi chiar din anii 90, cu ghidonul său larg (la fel ca ghidonul unei biciclete) și aripa cu faruri precum cap și coadă.

Semănând cu ciclopii cu un ochi sau cu micuțul verde Mike Wazowski din filmul Monsters, Inc., Volkspod are o atracție extrem de excentrică și parcă din altă lume. Disponibil în nuanțele iconice ale gândacului original; verde de mesteacăn și albastru pastel, Volkspod-ul lui Walter este potrivit pentru oricine dorește să se încadreze chiar în epoca retro!

Designer: Brent Walter

Sursa: yankodesign.com

Continutul nu este disponibil
Va rugam acceptati utilizarea de cookie-uri pentru a putea naviga pe site.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.