creare site

Hoversurf S3 este o dronă masivă care poate transporta o persoană

O puteți numii “motocicletă zburătoare” sau drona personală, pentru că așa arată Scorpion 3 sau S3. Cu patru elice în patru colțuri, S3 se prezintă ca o dronă masivă și chiar decolează ca una de mici dimensiuni.

Etichetat ca un eVTOL (sau o decolare și o aterizare electrica verticală), modelul S3 este alimentat de o baterie de 12,3kWh care vă oferă 40 de minute de zbor, ceea ce se traduce la aproximativ 21 km printr-o încărcare completă.

Chiar dacă atinge o viteză mare de 80 km/h, modelul S3 nu poate să nu înlocuiască complet motocicletele sau mijloacele de deplasare convenționale, dar tehnologia se poate îmbunătăți cu timpul. În plus, conducerea vehiculului S3 nu necesită o licență de pilot sau certificare de aeronave … deocamdată!

Continutul nu este disponibil
Va rugam acceptati utilizarea de cookie-uri pentru a putea naviga pe site.

S3 este construită în întregime din fibră de carbon, făcând-o mult mai ușoară decât prototipul original cu carcasă din aluminiu. S3 se controlează utilizând joystick-urile din stânga și dreapta.

Modelul S3 încorporează caracteristici de lansare și aterizare automată și cu un sistem LiDAR laser pentru toate condițiile meteorologice, care vă va ajuta să navigați printre obstacole, împreună cu un sistem triplu de securitate: electronic (aterizare de urgență, sistem de avertizare sonoră și vizuală) mecanic (oprire de urgență) și pasiv (zone de deformare încorporate, garduri de putere și elemente de protecție ale pilotului din carbon cu armătură).

Dacă doriți să călăriți mijloc de transport al viitorului, S3 va fi gata de lansare în 2019 și acceptă plățile în avans sub formă de depozite de 10.000 $.

Pe de altă parte, personal cred că această dronă se va descurca remarcabil printraficul din București sau din alte capitale, nu mai spun că nu mai avem nevoie de străzi și autostrăzi!

Sursa: yankodesign.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


8 × = 64

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.