creare site

G.Skill pregătește memorii DIMM de 32 GB la 4800 MHz

G.Skill se apropie foarte mult de 5GHz care nu necesită răcire sub zero. Atunci când nu este nevoie de o viteză extremă, modulele DIMM cu capacitate dublă, cu o memorie de două ori mai mare și vor susține construirea calculatoarelor cu dimensiuni reduse.

Cu câteva săptămâni în urmă am aflat că Samsung pregătește memorii cu densitate mai mare pentru consumatorii desktop, iar acum G.Skill face același lucru. Seria Trident Z RGB DC vine în kituri de memorie de 32 GBx2 și este destinată utilizării cu chipset-ul Z390 de la Intel.

Până nu demult, introducerea a 16 circuite integrate DRAM pe un modul a fost standardul industrial. G.Skill dublează acest lucru la 32 de circuite integrate pe modul. Pentru dubla componentele, modulele Trident Z RGB DC sunt mai înalte decât cele obișnuite Trident Z RGB de la G.Skill.

La lansare, doar trei plăci de bază Asus suportă oficial memoria de capacitate dublă. Asus este partenerul lui G.Skill la lansare și poate sprijini modulele de mare capacitate pe plăcile de bază ROG Z390 Maximus XI Apex, ROG Maximus XI Gene și ROG Strix Z390-I Gaming.

Memoria Trident Z RGB DC va fi disponibilă la frecvențe de 3000MHz și 3200MHz. Latențele de 14-14-14-34 sunt disponibile pentru ambele frecvențe. Va exista și a treia opțiune de 14-15-15-35 pentru 3200MHz.

În cazul în care vă preocupă viteza memoriei, G.Skill debutează de asemenea, cu Trident Z RGB la 4500MHz și 4800MHz. La fel ca și variantele de capacitate dublă de mai sus, IC-urile Samsung B-die sunt utilizate pentru a obține o performanță superioară.

Vândut ca 2x8GB, 4800MHz 19-22-22-42, acest set de memorie maximizează presetările Intel XMP. Desigur, cineva va găsi o modalitate de a trece peste 5GHz, dar asta este o discuție pentru un alt moment. Frecventa 4500MHz fiind deja testata pe un ROG Maximum XI Extreme de mai sus păstrează același timp, dar este vândut în kit de 4x8GB.

Prețurile și disponibilitatea nu sunt încă cunoscute, dar este de așteptat ca G.Skill să furnizeze informații suplimentare în următoarele săptămâni odată ce platforma Intel Z390 va fi în mâinile consumatorilor.

Sursa: techspot.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


18 ÷ 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.