creare site

Cerere mare pentru Bitcoin? Binance s-a trezit cu un val masiv de înregistrări în Europa

Pe 16 ianuarie, cel mai mare schimb de criptomonede din lume, Binance a lansat o platformă de tranzacționare din cripto în Fiat în Jersey, permițând schimbul de lire sterline și euro cu Bitcoin.

În mai puțin de 24 de ore de la lansare, CEO-ul Binance Changpeng Zhao (CZ) a declarat că schimbul este deja copleșit de înregistrări.

CZ a spus: “Binance.je este copleșit de înregistrări. Există deja o serie de verificări KYC. Sunt alocate mai multe resurse pentru a o reduce. În același timp, apreciem înțelegerea și răbdarea dvs.

Sistemul de înregistrare este bazat pe FIFO. Ce nebunie! Un lucru pe care îl facem “bine” este să subestimăm piața și pe noi. “

Mai multă concurență pe piața europeană a monedelor digitale

Pe parcursul ultimelor 12 luni, piața Bitcoin a înregistrat o scădere cu 80% a valorii, întrucât valoarea combinată a tuturor criptomonedelor de pe piață a scăzut de la 800 miliarde la 120 miliarde USD.

Cu toate acestea, cei mai mari din acest sectorul monedelor digitale globale, inclusiv Binance, se extind continuu, conducând eforturile pentru a facilita adoptarea principalelor criptomonede.

Anterior, Wei Zhou, CFO la Binance, a declarat că pista “fiat-to-crypto” este esențială pentru atingerea primului nivel de adoptare și constientizare Bitcoin în rândul noilor utilizatorilor.

Intrarea Binance pe ambele piețe, europeană și britanică de monezi digitale va oferi societăților dominante existente, cum ar fi Coinbase și Bitstamp, o concurență rigidă.

Wei Zhou a declarat: “Extinderea piețelor de schimb a monedelor digitale cu monedele Fiat în regiunea europeană deschide noi oportunități economice pentru europeni, precum și libertatea de a contura Brexit unde lira și euro sunt, de asemenea, afectate.

Prin intermediul Binance Jersey, vrem să ajutăm puntea crypto-fiat pentru Europa și Marea Britanie ca parte a expansiunii noastre globale pentru a susține adoptarea extinsă a criptomonedelor.”

De-a lungul ultimelor câteva luni, Binance a fost una dintre numeroasele companii importante din industria digitală ce caută să consolideze infrastructura care sprijină criptomonedele.

Săptămâna trecută, Bakkt, un exchange de monede digitale și furnizor de lichidități, operat de ICE, societatea-mamă a Bursei de Valori din New York, și-a încheiat prima achiziție în afacerea stabilită cu monede digitale.

Ce investitori se pot aștepta din Europa

Europa a avut un start peste cele mai importante piețe Bitcoin, inclusiv Coreea de Sud și Japonia, însă piața locală de schimb valutar de monede digitale a încercat să demonstreze o rată de creștere rapidă.

Potrivit lui CryptoCompare, începând cu data de 17 ianuarie, volumul zilnic de schimburi Bitcoin al Europei reprezintă mai puțin de patru procente din volumul global și se situează în spatele Statelor Unite și Japoniei.

Rămâne de văzut dacă intrarea Binance și potențialele schimburi majore de criptomonede pe piața europeană ar putea însemna o creștere considerabilă.

Dar va oferi soluții și platforme alternative utilizatorilor din Europa care au trebuit să se bazeze pe o serie de platforme de tranzacționare pe parcursul ultimilor doi ani.

Sursa: newsbtc.com

Publicitate * Dacă dorești să schimbi ETH (Ethereum) în BTC (Bitcoin) sau în altă criptomonedă îți recomand kucoin.com.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.