creare site

Cele mai interesante automobile electrice de care vom avea parte în 2018

Jaguar I-Pace

Lansarea noului Jaguar e prevăzută pentru primele luni ale anului, iar intrarea în producție pentru a doua jumatate a anului.

Este un automobil sport de dimensiunile unui SUV standard, care va fi echipat cu o baterie de 90kWh funcțională pentru 500+ km.

Deocamdată nu se știu prea multe detalii concrete referitoare la posibilitatile de alimentare, iar în privința pretului, speculațiile susțin că acesta va incepe de la 76.000 dolari.

Audi Quattro

Principalul competitor al Jaguarului va fi acest model de la Audi, care este tot un SUV masiv ce va deține o baterie de 95 kWh ce oferă o autonomie 500km.

La fel ca și Jaguarul, va intra în producție în a doua jumătate a anului curent, însă spre deosebire de acesta, va costa între 41.000 si 49.000 de dolari.

Hyundai Kona EV si Kia Niro EV

Corporația Hyundai intenționează să producă mai multe automobile crossover, și intențiile lor încep cu Hyundai Kona și Kia Niro.

Ambele vor fi echipate cu o baterie de 50 kWh care le permite o rulare de aproximativ 300 km per încărcare și vor fi produse în ediție limitată la 20.000 de exemplare. Prețul de lansare se preconizează că va fi de 35.000 de Euro.

FF91 și Lucid Air

Faraday Future și Lucid Motors au tot amanat lansarea oficială de noi modele, pe care le promit de destulă vreme, motivånd întârzierile prin dificultăți legate de segmentul financiar.

Modelele FF91 si Air sunt așteptate de multă lume, însă se pare că mai trebuie avută destulă răbdare până când compania va decide să treacă la fapte și să bucure adepții mașinilor electrice cu realizarile lor.

Sursa: electrek.co

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.