creare site

Ce spun englezii despre noua Dacia Duster?

În ciuda faptului că noua Dacia Duster 2017 se consideră o mașină complet nouă, ea este în realitate un facelift la versiunea precedentă.

Duster este cel mai scump model al companiei Dacia, însă scump are o semnificație diferită la Dacia! Ca și un SUV de dimensiuni mici, acesta poate fi obținut începând de la 9995 Lire în Anglia cu tracțiune pe puntea față.

Dacă se adaugă câteva opțiuni și tracțiunea integrală prețul ajunge la 13.500 Lire.

Noul exterior a lui Duster 2018 are un design mult mai atrăgător și se poate recunoaște imediat pe șosea. SUV-ul dispune de o nouă grilă, iluminare de zi redesenată, iar setul de stopuri par inspirate de la JEEP Renegade.

Mare schimbare o găsim la interior, unde noul Duster este mai bun ca predecesorul din orice punct de vedere. Ergonomia este la un nivel superior, iar scaunele sunt mai confortabile. Materialele din plastic sunt tari, însă au un aspect mai plăcut decât în trecut.

Cei de la AutoTrader au observat că noul Duster se conduce cu ușor prin oraș, dispune de o suspensie moale care absoarbe denivelările din șosea, iar motorul pe benzină este silențios la turații mici.

Ajuns pe autostradă, liniștea din habitaclu este ruinată de puterea vântului, cauciucurilor și a motorului, iar SUV-ul accesibil din punct de vedere financiar nu e așa de bun pe drumurile cu multe obstacole.

Însă, Dusterul nu are intenția de excela în abordarea drumurilor dificile, dar mai multe argumente pro și contra găsiți în filmul alăturat.

Continutul nu este disponibil
Va rugam acceptati utilizarea de cookie-uri pentru a putea naviga pe site.

Sursa: carscoops.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


÷ 1 = 10

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.