Cât Kaspa mai minează un KS3M de la Iceriver în aprilie 2024?

IceRiver KS3M

În primul rând, încep cu rețeaua Kaspa, care a depășit 230 PH/s, ceea ce era oarecum de așteptat cu apariția lui KS5 de la Bitmain și a Ibelink-ului BM-KS MAX 10.5T, care se pare că „fost livrat” și nu prea. Spun nu prea, pentru că, am făcut o comandă în luna februarie și aceasta nu se va onora nici în luna mai și atunci am preferat să renunț la el și să comand modelul KS5L de la Iceriver.

Ei bine, după cum observăm, compania Iceriver.io afișează mesajul „Sold out” la toți minerii pe care îi produce, cu alte cuvinte nu a mai vândut mineri de mai bine de două săptămâni. Acest lucru îmi ridică câteva semne de întrebare, ori nu mai există procesoare pentru acești mineri, ori capacitatea de producție este depășită de cerere, ori compania Iceriver preferă să lucreze doar B2B și ocazional.

De asemenea, putem observa că, mult timp rețeaua Kaspa a fost la 170 PH/s, deci o perioadă lungă de timp nu s-au produs mineri pentru Kaspa, deci au fost probleme cu producția minerilor de Kaspa, însă creșterea recentă care a dus rețeaua la 230 PH/s indică faptul că, s-au produs mineri noi și s-au produs mineri de generație nouă, în special KS5 de la Bitmain.

KS3M de la Iceriver minează peste 200 de Kaspa pe zi

Revenind la KS3M de la Iceriver, unul dintre cei mai populari mineri de Kaspa, acesta reușește să mineze cca. 226 de KAS pe zi, iar în luna ce urmează va reuși să mineze cca. 7700 KAS, ceea ce este rezonabil pentru un miner care valorează cca. 7000 – 8000 $.

Totuși nu uitați că minerii de la Iceriver, pot să mineze și noile criptomonede care sunt pe algoritmul KheavyHash, și anume Sedra Coin și Bugna.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.