creare site

Call of Duty: Black Ops 4 este cel mai bine vândut joc din 2018

Unii se așteptau ca jocul Call of Duty: Black Ops 4 să fie un punct în minus din franciză, din cauza lipsei campaniei single-player, dar după cum se vede nu a fost deloc cazul.

Consumatorii au reușit să îndrăgească jocul, probabil datorită includerii modului de joc royale-style Blackout. Call of Duty: Black Ops 4 este cel mai bine vândut joc din octombrie și cel mai bine vândut joc din 2018, potrivit firmei de cercetare de piață The NPD Group.

Shooter-ul first-person de la Activision si Treyarch a castigat, de asemenea, onoruri ca cea de-a opta cea mai mare lansare în istoria jocurilor video din SUA de când The NPD Group a inceput să urmarească vânzările în 1995 și este al doilea cel mai bine vândut joc din ultimele 12 luni după Call of Duty: WWII.

Unii ar putea fi surprinși să afle că Black Ops 4 a depășit Red Dead Redemption 2, dar probabil că există cel puțin un motiv bun pentru asta. Ultimul titlu Call of Duty a sosit pe 12 octombrie, în timp ce Red Dead Redemption 2 nu a fost livrat până în 26 octombrie. Mai multe zile pe piață dau evident CoD expunerea și vânzările potențiale.

Cu toate acestea, RDR 2 a fost cel de-al doilea cel mai bine vândut joc din octombrie și cel de-al doilea cel mai bine vândut joc din 2018. Potrivit The NPD Group, vânzările din prima lună de la lansare au fost de peste trei ori mai mari decât Red Dead Redemption.

În octombrie 2018, cele mai bune cinci jocuri din cele mai bine vândute jocuri sunt Assassin’s Creed: Odyssey, NBA 2K19 și Super Mario Party, în această ordine. Far Cry 5, Spider-Man a lui Marvel și NBA 2K19 sunt acum cel de-al treilea, al patrulea și al cincilea cel mai bine vândute jocuri ale anului, de la
sfârșitul lunii trecute.

Sursa: techspot.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.