Bryan Adams consideră că arată așa de tânăr, datorită celor 30 de ani de veganism!

Cântărețul canadian Bryan Adams motivează că veganismul i-a conferit o apariție tinerească, chiar și după ce a sărbătorit vârsta de 60 de ani.

Muzicianul este vegan de mai bine de 30 de ani și spune că, o dietă bazate pe plante i-a adus beneficii pe termen lung.

„Mi-ar plăcea să văd o fotografie de a mea, dacă nu aș fi parcurs acest drum”, a spus Adams pentru The Mirror despre alegerea sa de a fi vegan.

„Bănuiala mea este [că] aș fi fost mult mai gras, dacă eram carnivor și poate părul meu ar fi devenit gri. În mod ciudat, la 60 de ani, niciuna din cele două nu s-a întâmplat și pot atribui acest fapt alimentației mele.”

Adams a devenit partenerul campaniei MillionMirrorTrees, iar în cadrul concertelor din 2020 care vor avea loc în Europa și Statele Unitate, v-a planta un pom pentru fiecare bilet vândut, pentru a sprijini defrișările care au avut loc.

Sursa: vegnews.com

1 comentariu

  1. Intreaba cineva pe Facebook, dacă să creadă acest articol sau nu?!? Iată mai jos răspunsul meu.

    Nu trebuie Andreea să crezi, încearcă 5 ani de zile să nu mai consumi carne, ouă și lapte. Vezi ce se întâmplă cu organismul tău și ulterior poți decide dacă rămâi pe o dietă vegană/vegetariană ori te întorci la dieta carnivoră. Totuși, vreau să mai adaug ceva, că unii din presă mint cu voia lor sau fără voia lor. De suplimente cu vitamina B12 au nevoie atât persoanele care consumă carne, ouă, lapte, cât si cele care au o dietă bazată pe legume/fructe. Suplimentele cu vitamina B12 ar trebui să fie recomandate în mod uzual!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.