Bitcoin va exploda mai repede decât crezi!

Bitcoin a devenit foarte cunoscut în lume, dar și printre investitorii care știu cât de volatilă este această valută.

Cu toate că, în presă s-a scris în repetate rânduri că Bitcoin se va prăbuși sau chiar va muri, acesta a reușit să reziste și imediat se aproprie de un deceniu de existență. În prezent, Bitcoin dă semne de recuperare, după câteva săptămâni și luni dificile și se este posibil că se pregătește pentru viitoarea explozie într-un viitor apropiat.

Cât valorează bitcoin în prezent?

Bitcoin-ul s-a descurcat destul de bine la începutul acestei luni. Recent a scăzut până 8500 USD, dar a început să recupereze teren. Însă, când va atinge din nou 20.000 de dolari, Bitcoin va domina din nou toate canalele de știri. Când se va întâmplă acest lucru, mulți oameni vor fi interesați să-și investească timpul și banii în Bitcoin.

Cât de bine o duce bitcoinul în comparație cu celelalte valute digitale?

Cota de piață a bitcoinului este în prezent de 42%, ceea ce reprezintă o cifră foarte mare. Iată că, prima criptomonedă a reușit să domine în ciuda faptului că, competiția oferă mai multe funcționalitați și inovații, dovedind în acest fel, că lumea are încredere în criptomoneda bitcoin.

Datorită faptului că bitcoin deține cea mai mare cotă de piață din decembrie, lumea nu mai reacționează la știrile negative din piață.

Cum demonstrăm că bitcoinul merge pe un drum ascendent?

Orice previziune în principiu este doar speculativă. Cu toate acestea, sunt semne că bitcoinul are potențial și asta le oferă mari speranțe investitorilor!

În primul rând, cursul a crescut exponențial în ultima perioadă, ori EMA, iar în ultimile două luni a fost destul de constant. În al II-lea rând, este un semnal că lumea ar trebui să cumpere bitcoin! Din nou, acest semnal nu a fost dat în ultimile două luni.

În ansamblu, bitcoinul valorează mai mult decât crezi, și s-ar putea să pierzi oportunitatea de a investi spune Cryptodaily.co.uk.

Dacă dorești să schimbi ETH (Ethereum) în BTC (Bitcoin) sau în altă criptomonedă îți recomand kucoin.com.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


63 ÷ 21 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.