creare site

BIONSEN – Japanese spa minerals vs. Oriflame GLACIER

BIONSEN - Japanese spa minerals

BIONSEN un produs 100% natural

BIONSEN este un produs COSWELL Funo – Italia. Exact cum scrie pe cutia produsului, este 100% natural. El contine mai multe cristale care sunt minerale active, cristale care sunt activate odata ce umpleti sticla cu apa. Deodorantul nu are niciun miros, iar daca te vei face cu el dupa ce te-ai ras sub brat, vei simti cum te pisca, de fapt asa am constatat ca, contine saruri minerale.

Dupa ce utilizezi deodorantul BIONSEN, sa nu te astepti la un miros frumos, de fapt nu simti nimic (niciun miros), numai ca aceste minerale active, blocheaza mirosurile neplacute de sub brat pentru cca. 5 pana la maxim 12 ore conform testelor pe care le-am efectuat pe o persoana de sex masculin si feminin. De asemenea, ca sa dureze mai mult va recomand sa utilizati mai multe puf-uri, pana la 3 > 5. Daca utilizati un puf, protectia oferita de BIONSEN va fi de scurta durata. Inainte de utilizare trebuie agitat bine deodorantul. BIONSEN este un produs 100% natural fiind cel mai sanatos din acest punct de vedere. Mai multe articole postate online spun ca deodorantele care contin aluminiu si/sau parabeni, in timp indelungat pot provoca diferite forme de cancer.

BIONSEN - Japanese spa minerals

Asadar va sfatuiesc personal sa nu utilizati deodorante care contin substantele amintite mai sus. Dar oricum o sa va prezint unul dintre concurentii lui BIONSEN care contine Aluminiu si nu numai. Pana atunci sa vedem ce ne spune producatorul lui BIONSEN: sticla poate fi reumpluta de 5 ori, numarul reumplerilor poate fi zgariat pe “bulinele” gri a sticlei, produsul este natural, si ocazional cristalele pot bloca pompa, insa aceasta se poate debloca sub apa calda apasand declansatorul de mai multe ori. Produsul contine 20 grame de cristale. Conform testelor, cele 5 reumpleri faciliteaza o ulizare zilnica cu o durata cuprinsa intre 70 si 100 de zile. Costul lui BIONSEN este de cca. 25 > 35 lei cu TVA si poate fi achizitionat din farmacii sau de la distribuitorul Soarea Soarelui SRL 0751036333 in cantitati mai mari.

Oriflame GLACIER

Numeroase articole spun ca deodorantele bazate pe clorhidrat de aluminium si/sau parabeni, pot in timp sa provoace cancer mamar si nu numai. Pe de alta parte specialistii in domeniu au constat, ca celulele canceroase contin parabeni. In teste, dupa ce o persoana de sex feminin a utilizat Oriflame GLACIER, cu cca. 6 cm sub zona unde l-a aplicat in aproximativ 30 minute pielea s-a inrosit, in locul respeciv formanduse o pata rosie cu o raza de aproximativ 2 pana la 3 cm.

Oriflame GLACIER ofera o protectie ridicata adica de la 12 pana la 26 ore in teste, insa riscul sa ne distrugem in timp sanatatea este destul de ridicat. De aceea, va recomand sa utilizati acest produs cu mare precautie sau deloc. Ce contine el conform producatorului: (ingrediente) AQUA, ALUMINIUM CHLOROHYDRATE, PPG-15 STEARYL ETHER, STEARETH-2, CYCLOPENTASILOXANE, PARFUM, ALLANTOIN, LIMONE, HEXYL CINNAMAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LINALOOL, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE.

Oriflame GLACIER

2 Comments

  • Buna ziua,

   Am vorbit cu distribuitorul, si puteti comanda produsul la numarul de telefon 0755/425.625. Factura se va realiza catre o persoana juridica, iar transportul se asigura prin curier, care se va plati de catre client. Pe de alta parte, acest produs ar trebui sa-l gasiti si in farmacii!

   Cu stima,
   Dorel

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


2 × = 14

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.