creare site

Aparat de tuns parul din nas/urechi

Aparat de tuns parul din nas/urechi

Achizitonarea unui astfel de aparat este o necesitate dupa ce depasim o anumita varsta. Produsul de fata nu are o marca anume, mai exact este fara marca (“no name” cum se spune in popor). Din eticheta producatorului aflam ca este fabricat in China, iar importatorul si distribuitorul sunt: SIA “DO IT”, Riga, Bivibas g. 372 LV-1006 tel.:00371 676039150, Latvia. Datele importatorului si distribuitorului sunt inutile, pentru ca, daca avem o problema cu produsul doar nu o sa sunam in Latvia, nu?!?.

Produsul este simatic, detine ca si certificari punctul verde, CE si faptul ca este reciclabil. La atingerea dispozitivului observ ca plasticul din care este fabricat este de o calitate buna, iar plasticul de culoare neagra, este antiderapant, ceea ce ne ajuta sa-l manevram in siguranta. In plus, mai dispune de un led de culoare alba care este suficient de puternic sa lumineze firele de par ce trebuiesc taiate.

In teste – aparat de tuns parul din nas

Aparatul necesita doua baterii LR6/AA, care nu sunt disponibile in pachet si trebuiesc cumparate separat. Mai dispune si de un capac de siguranta din plastic transparent care a fost conceput sa preintampine diferite accidente. Oricum, chiar daca scoatem acest capac si punem degetul pe varful care are rolul sa taie parul nu simtim nimic. Ba mai mult daca apasam mai tare acest varf, aparatul se va opri din functionare. O dovada ca, aparatul a fost prevazut cu mai multe sisteme de protectie. Pornirea si oprirea se face cu usurinta de la butonul integrat pe aparat, iar in timpul utilizarii, dupa cca. 25 pana la 35 secunde mica freza incepe sa se incalzeasca. Bine, nu s-a incalzit asa de tare incat sa nu mai poti utiliza aparatul. Se presupune ca operatia de tuns a parului din ureche si nas se termina in cca. 1 sau 2 minute. LED-ul te ajuta sa localizezi mai usor firele de par si sa tunzi acolo unde trebuie.  Daca gresesti polaritatea cand instalezi bateriile, freza aparatului nu va functiona, deci nu trebuie sa iti faci griji, cu toate acestea, iti recomand sa schimbi repede polaritatile bateriilor conform indicatiilor inscrise in interiorul locasului de baterii. In final, este un produs bun. Urmeaza sa revin cu pretul si disponibilitatea lui in magazine.

Aparat de tuns parul din nas/urechi

Aparat de tuns parul din nas/urechi baterii

Aparat de tuns parul din nas/urechi baterii

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


1 × = 4

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.