Profitul Binance a depășit Deutsche Bank

Pentru unii poate fi surprinzător că profitul pe primul trimestru din 2018 a lui Binance este mai mare decât la cunoscutei Deutsche Bank.

Era și timpul ca lumea criptomonezilor să-și arate inteligența! Directorul general Dovey Wan al lui DanHua Capital (DHVC) și o investitoare în valutele digitale Dfinity, ZCash, Cosmos, Kyber și Handshake, a spus pe Twitter că, Binance a depășit performanța băncii germane Deutsche Bank.

Aceasta din urmă a obținut un profit de 146 de milioane USD după ce a luat în considerare costul operațional și salariile a 100.000 de angajați.

Ea a mai spus că: “Binance are acum aproximativ 300 de angajați, NU are sediu central, niciun campus central, chiar și fondatorii se află în mișcare intercontinentală.  Este de necrezut cum o companie atât de mică a reușit să impresioneze o structură corporatistă tradițională”.

După ce Dovey a fost condamnată pentru compararea Binance cu Deutsche Bank, ea a făcut o altă comparație. “Cineva a spus că este incorect să comparăm Binance cu Deutsche Bank (Exchange vs. Bank), așa că am făcut asta:”

În imagine, ea a subliniat că Binance are doar 8 luni și are 200 de angajați, dar a obținut 200 milioane dolari în primul trimestru din 2018, comparând-o cu Nasdaq care are o vechime de 47 ani și 4500 de angajați, iar în primul trimestru a obținut un profit de 209 milioane USD. În plus, Dovey a susținut că profitul lui Nasdaq din primul trimestru al lui 2018 a fost cu numai 9 milioane de dolari mai mare decât a lui Binance.

Casele de schimb virtuale au fost acuzate că, creează dezechilibru în piața criptomonedelor

Numeroase alte case de schimb de criptomonede au fost acuzate de manipularea criptomonedelor pentru că, solicită sfaturi de la utilizatori înainte ca aceștia să accepte anumite criptomonede in casa de schimb virtuală. În timp ce Binance a fost acuzat de același lucru, în prezent, nu există nicio dovadă care să susțină vreo manipulare a pieței de cripto.

Între timp, judecătorul criptomonedelor John McAfee, a solicitat mai devreme boicotarea totală a HitBTC și a altor case schimb de cripto, pe care le-a acuzat că s-au aflat în spatele manipulărilor a pieței de cripto prin practicarea unei achizții minime din partea clienților exorbitant de mare, de fapt, mai mare decât tot venitul unei persoane modeste.

McAfee a scris pe tweet: “Schimburile de cripto încep să fie împotriva noastră. Puterea lor este imensă. HitBTC, de exemplu, a sporit suferința a milioane de oameni săraci care nu își pot permite achiziția minimă de criptomonedă, deoarece este mai mare decât venitul lor lunar. Boicotați-i.”

Dacă dorești să schimbi ETH (Ethereum) în BTC (Bitcoin) sau în altă criptomonedă îți recomand kucoin.com.

Sursa: ethereumworldnews.com

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.