Aveți panouri solare și nu știți ce să faceți cu surplusul de energie?

IceRiver KS3M

Modelul KS3M produs de compania Iceriver a fost lansat în luna august 2023, modelul făcând furori printre minerii de Kaspa, acesta fiind la un pret accesibil comparativ cu modelul de top de anunci, KS3 de la Antminer.

În prezent, modelul generează cca. 282 Kaspa pe zi sau 55.623 de Sedra Coin. Acest lucru reprezintă cca. 44 $ pe zi. KS3M are un consum de 3400W dat de fabrică, însă am masurat consumul acestuia pe un invertor și acesta ajunge la 3200W sau 3300W.

Este un miner gălăgios comparativ cu modelele de la Antminer, însă acesta „strigă” cu bani, dacă îmi înțelegeti gluma.

De asemenea, modelele de la Iceriver sunt capabile să mineze Sedra Coin și Bugna, însa modelele de la Antminer nu au încă această capacitate!

În prezent modelul se poate achiziționa mai mult de pe piața second hand, iar prețul acestuia pornește de la cca. 7000$. Dacă presupunem că, KS3M ne aduce o încasare mai mică, să spunem 25 $ zi (i-au în considerare și costurile cu curentul electric), cei 7000$ se intorc în 280 zile, dacă Kaspa sau Sedra nu crește valoric, ceea ce e greu de crezut. De obicei un ASIC de Kaspa se amortizeaza în maxim 6 luni de când este băgat în priză.

Unele studii spun că, Kaspa va atinge 0,5 $ în curând ceea ce va burversa piața de ASIC-uri pentru Kaspa.

Așadar, dacă aveți panouri solare și nu știți ce să faceți cu surplusul de energie, investiția în minerii de Kaspa, este o investiție inteligentă, care generează venituri pasive, chiar mai mari ca multe imobile!

Mai multe detalii despre KS3M găsiți aici.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.