creare site

Asus dezvăluie PC-ul futurist cu ecran dual și inteligență artificială

Va fi lansat anul viitor

Nemulțumit să prezinte un singur laptop care are mai mult de un ecran, Asus a fost cu un alt PC “dual-display” la Computex, deși acest model va fi lansat mai târziu. Numit proiectul Precog, dispozitivul se aseamănă cu o carte avansată de Lenovo Yoga, deși Asus spune că împachetează o bogată inteligență IA (inteligență artificială) pentru un aspect cât mai futurist.

Precog funcționează în modul laptop standard, book, tent și flat. Al doilea ecran poate fi folosit ca o tastatură la fel ca și Cartea Yoga de la Lenovo, dar când este conectată o tastatură externă, ambele ecrane pot fi utilizate împreună în modul portret. De asemenea, poate fi plasat pe spate pentru a rula jocuri pe ambele ecrane.

Continutul nu este disponibil
Va rugam acceptati utilizarea de cookie-uri pentru a putea naviga pe site.

Alte funcții artificiale impresionante includ capacitatea sa de a regla automat locația tastaturii în funcție de locul în care un utilizator își pune vârful degetelor. Este, de asemenea, capabil să treacă la modul stilou când detectează vârful unui stilou pe ecranul inferior.

Precog poate afla când întâlnirile dvs. sunt susceptibile de a avea loc și să se economisească durata bateriei, astfel încât să nu rămâneți fără baterie într-un moment oportun. Funcționează chiar și cu Alexa și Cortana, permițând utilizatorilor să “păstreze principalele lor sarcini la vedere, în timp ce asistenții virtuali procesează alte activități pe ecranul secund”.

Asus spune că Precog este mai mult decât un concept; intenționează să lanseze dispozitivul cândva anul viitor. Cât va costa și dacă proiectul final diferă foarte mult de ceea ce sa prezentat la Computex rămâne de văzut.

Sursa: techspot.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.