ASDA a devenit primul lanț de supermarketuri din Marea Britanie care comercializează doar produse vegane în anumite raioane

Supermarket-urile ASDA din Marea Britanie comercializează pe anumite culoare doar produse vegane, mai ales după ce vânzările produselor vegane au crescut cu 275%.

Produsele vegane au populat 359 de supermarketuri Asda, după ce s-a descoperit că 17% din gospodăriile britanice își reduc aportul de carne sau urmează o dietă pe bază de legume/plante.

Produsele oferite includ o gama exclusivă de mărci proprii Asda, precum și Bosh, Galaxy, Mrs Crimbles și Vego.

Asda are propria marcă de linte și de orez cu un cost de doar 1,50 GBP fiecare. Ciocolata Galaxy de menta și prăjiturile sunt doar 2,50 GBP până pe 25 octombrie.

O altă exclusivitate Asda este un amestec de falafel Bosh (120g) pentru 1,99 GBP.

Între timp, Sainsbury’s vinde un amestec de falafel (120g) la 1,20 lire sterline, iar un baton vegan Galaxy poate fi cumpărat de la Morrisons în arome de caramel și sare de mare, portocală și alune caramelizată la 3 lire sterline.

Managerul de achiziții de la Asda, Sarah Thornewill, a declarat: „Înțelegem că, clienții doresc o experiență de cumpărături simplă și rapidă. Și acest lucru nu ar trebui restricționat de cerințele dietetice.

„Prin prezentarea tuturor articolelor noastre vegane, sperăm să economisim timp clienților și să oferim inspirație, fie pentru cei care urmează o dietă pe bază de legume, fie pentru cei care doresc să-și reducă consumul de carne.”

Dar cumpărătorii vegani au avut o reacție mixtă. Melody Moon a spus: „Este un început bun”. Dar un altul a adăugat: „Aș verifica în continuare ingredientele. Personalul nu are nicio idee”.

Un altul a scris: „Asda are produse vegane, nu mai încearcă să mai vâneze și să privească în jur. Nu înțeleg de ce oamenii se supără!”

În curând ASDA va lansa aproximativ 104 produse noi.

Alte articole disponibile în prezent pe Asda.com includ NOMO Vegan & Free From Nut Hazelnut Choc Bar pentru 1,60 GBP și Squeaky Bean Vegan Nuggets care pot fi comandate online la 2,50 GBP.

Sursa: dailymail.co.uk

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.