creare site

Apple nu mai permite minarea de criptomonedă, ceea ce îngreunează mărul să crească!

Dorel Puchianu

Într-o știre, compania Apple a anunțat că nu mai facilitează minarea de criptomonedă cu terminalele sale.

Îmi aduc aminte că, la un moment dat în trecut erau de două ori mai multe telefoane Android vs. iOS pe piața mondială. Într-o altă știre pe care am publicat-o, o companie chinezeasca a depășit în vânzări Apple, și aici mă refer strict la telefoane mobile.

“Fabricarea de bani” cu telefonul este foarte importantă pentru cei care dețin un smartphone (nu aduc argumente, vedeți doar ce s-a întâmplat cu bitcoinul), iar faptul că Apple a interzis acest lucru, este probabil constatat în vânzările companiei care au o direcție în declin.

De aceea, cei care sunt posesorii unui smartphone cu sistem de operare Android pot să genereze bani cu această aplicație, și eu cred că acesta este unul dintre lucrurile care contribuie la vânzările în creștere ale companiilor precum Samsung și Huawei.

Așadar, eu militez ca Apple să permită minarea de criptomonedă cu iPhone-urile, fapt ce le-ar aduce mai multe vânzări, iar proprietarii acestor smartphone-uri, ar putea să-și întoarcă o parte din banii investiți într-un dispozitiv care de altfel, este scump!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


÷ 4 = 2

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.