creare site

Any – 100 betisoare

Any betisoare

Prezentare

Any este un produs italian, comercializat de firma ABA din Italia. Imediat vei observa ca betisoarele, banuiesc din polipropilena sau plastic cum obisnuim sa le spunem in termeni populari, au diferite culori, pornind de la alb, roz, albastru si terminand cu mov.

Eticheta are un design placut, care pot sa spun ca te atrage sa-l achizitionezi si detine doua urechiuse care au rol sa sigileze produsul. Capacul are o nuanta albastra spre deosebire de cutia rotunda care este transparenta, fara nicio nuanta suplimentara. Efectul creat de capac este interesant. Avem si o prezentare scurta in limba materna si anume: “ATENTIUNE! A nu se introduce in canalul auricular. A nu se tine la indemana copiilor.” Despre importator gasim putine informatii si anume: ABA-RO SRL Oradea. Avem o data inscrisa pe eticheta care este putin stearsa, neglijata sa zic, 14.01.10.

Probabil reprezinta data de productie, dar nu ni se spune nimic despre valabilitatea produsului! Codul de bare are o dimensiune mica, cu toate acestea nu cred ca va pune probleme cititorului de la casa de marcat. Pe fundul produsului gasim trei gaurele pentru circularea aerului, iar despre betisoare nu prea gasim informatii, doar sub sigla este scris “COTTON”, banuiesc ca materialul infasurat este din bumbac, iar betisoarele din polipropilena, dar nu pot decat sa presupun.

Pe langa recomandarile scrise facute de producator mai gasim ilustrate si trei imagini de dimensiuni foarte reduse cum sa nu folosim betisoarele. Am vrut sa vad cat costa produsul pentru utilizatorul final propus de importator, insa acesta mi-a spus ca, producatorul italian a renuntat la fabricarea produsului Any. Asadar prezentarea mai este valabila doar pentru produsele care mai sunt inca disponibile in magazine.

Any betisoare  cutie

Any  100 betisoare

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


75 ÷ 15 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.