creare site

Angelina Jolie – impreună cu Elon Musk?

Dupa despartirea de anul trecut de Brad Pitt – care a socat si nemultumit multi fani ai cuplului Brangelina, considerat pana nu demult a fi unul dintre cele mai reusite de la Hollywood – se zvoneste tot mai des ca actrita Angelina Jolie ar fi inceput o relatie cu miliardarul Elon Musk – CEO Tesla si patron al mai multor companii de mare succes.

Conform surselor, cei doi se intalnesc in secret de ceva vreme, avand mare grija ca presa sa nu afle de asta, si chiar ar fi petrecut un weekend romantic in Las Vegas, fiind atenti totusi sa vina si sa plece separat, ca sa nu dea nimic de banuit.

Elon Musk s-a despartit recent de partenera sa Amber Heard – fosta sotie a lui Johnny Depp – si cum o stia pe Angelina de ceva vreme intrucat lucrase impreuna cu ea la un numar de proiecte umanitare, si are o slabiciune pentru actritele frumoase de la Hollywood, ar fi decis sa ii faca curte. Iar Angelina a admis intr-un interviu acordat recent ca trece printr-o perioada dificila si ca nu ii place sa fie singura.

Surse: digi24.ro, agerpres.ro, adevarul.ro, stirileprotv.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


× 6 = 30

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.