5 milioane de oameni iubesc DACIA!

Dacia a atins un nou record, depășind 5 milioane de vehicule comercializate din 2004 până în prezent. În Franța, Dacia a vândut 1 milion de unități. În mai puțin de 15 ani, Dacia conceput 6 modele fără a se îndepărta de la ideea de a oferi întotdeauna cel mai bun raport preț/performanță de pe piață.

Anul trecut Sandero a fost mașina preferată de europeni, aceasta comercializându-se în 655.000 de unități, cu 12% mai mult ca și în 2016. Mai mult de atât, Dacia este prezentă în 25 de țări!

Clienții iubesc Dacia!

Din 2004 s-a creat o legătură puternică și durabilă între marcă și fanii. Marca Dacia a fost întotdeauna în contradicție cu industria de auto, refuzând să se alăture cursei “mereu mai mult”. În schimb, brandul s-a concentrat să ofere clienților exact ceea ce au nevoie și a realizat acest deziderat foarte bine!

În concordantă cu directorul de vânzări și marketing, François Mariotte,

“Dacia se potrivește perfect noilor modele de consum, unde clienții decid să cumpere “mai puțin, dar mai bine”. Ei aleg un produs de calitate, mai durabil, de calitate, plătit la prețul potrivit și fără a sacrifica confortul sau estetica. Aceasta este o tendință majoră care poate fi observată și în alte sectoare, precum ar fi: mobila, transportul aerian și îmbrăcămintea. Dacia este singurul producător de mașini care oferă un vehicul nou și de încredere la un preț imbatabil!”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.