auto bara

Noul Renault Captur (2017)

Cel mai vândut crossover din Europa cu 215.670 unități comercializate în 2016, Renault Captur a primit noi caracteristici și tehnologii avansate – fără să se sacrifice utilizarea automobilului.

Noul Captur beneficiază de lumini de zi cu LED în forma literei C, această iluminare devenind emblematică pentru semnătura brandului. De asemenea, și stopurile includ semnătura care este vizibilă atât ziua cât și noaptea.

Jantele vor fi disponibile în două mărimi de 16, respectiv 17 inci. Versiunea de top va cuprinde un acoperiș complet din sticlă, și astfel pasagerii vor beneficia de mai multă lumină. Noul Captur promite la interior materiale dintr-un plastic de înaltă calitate și elemente din crom care vor crește subtil eleganța habitaclului.

Sistemul audio premium va include șase difuzoare marca Bose și un subwoofer. Sistem audio probabil similar cu cel pe care l-am testat în Renault Megane GT și care este suprem din toate punctele de vedere! Pentru prima dată, Captur va fi compatibil cu Android Auto.

În materie de siguranță Captur va integra BSW (Blind Spot Warning – avertizare unghi mort) pentru echiparea de nivel trei, cât și o cameră video pentru mersul înapoi.

Captur va fi echipat cu șase motorizări diferite atât pe benzină, cât și pe motorină. dCi 110 va livra 110 CP și un cuplu de 260 Nm disponibil de la doar 1750 rpm. Modelele pe benzină TCe 90 și TCe 120 vor beneficia de tehnologia Start & Stop, iar modelul de top va avea un cuplu apropiat de motoarele diesel de 205 Nm la turația de 2000 rpm.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


77 ÷ 11 =