18.RemoveIT Pro v4 – SE

www.incodesolutions.com
Windows XP/Vista
Programul localizeaza noile fisiere periculoase inclusiv spyware, malitioase, virusi, viermi, troieni si adware, pe care programele populare antivirus sau anti-spyware nu le gasesc. Este primul program care pe langa solutia antivirus pe care o aveam instalata mi-a gasit 15 virusi, pe care programul antivirus nu i-a gasit, virusi pe care i-am putut inlatura cu usurinta, iar efectul inlaturarii lor l-am simtit imediat (calculatorul operand mai fluent). Au fost cazuri in care am fost nevoit sa repornesc calculatorul pentru a putea sterge virusi sau programele malitioase gasite!

Programul este gratuit si se poate utiliza impreuna cu solutiile antivirus si antispyware pe care le aveti instalate. Cu toate ca sunteti siguri de programul antivirus pe care il aveti instalat sau de suita “Internet security” pe care o detineti, veti fi impresionat de RemoveIT Pro cand va va detecta cel putin un program malitios sau virus! Daca nu va gasit niciun program malitios sau virus, nu desconsiderati programul pana la urmatoarele actualizari ale lui!
Pastrati instalat programul RemoveIT Pro pentru ca nu stiti niciodata cand un virus sau ceva asemanator “va bate la usa”!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


35 ÷ 7 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.