17.Windows Defender 1.1.1593

Windows Defender

Programul se poate descarca de aici.
Windows XP/2003

Windows Defender nu functioneaza fara ca licienta sistemului de operare sa fie valida!

Cunoscut inainte sub denumirea Microsoft AntiSpyware, programul si-a schimbat denumirea in Windows Defender si este unul dintre programele gratuite lansate de Microsoft. Un gest neobisnuit pentru compania Microsoft, insa aceasta lanseaza pe de o parte produse gratuite, pe de alta parte as putea spune ca “incearca sa fixeze gaurile de securitate prin lansarea unor programe aditionale si aparent gratuite”!
Programul verifica la instalare daca licenta sistemului de operare este valida, si abia dupa aceasta el porneste procesul de instalare! In general, orice program care ne ajuta sa ne protejam calculatorul si este gratuit este binevenit – doar ca acesta functioneaza doar daca licenta sistemului de operare Windows XP/2003 este originala/valida – pe calculatorul pe care instalam Windows Defender!

Windows Defender blocheaza pop-up-urile, imbunatateste performanta sistemului si elimina amenintarile de securitate provocate de spyware si alte programe. Windows Defender integreaza protectie in timp real, un sistem de monitorizare care recomanda ce actiune sa folosim impotriva spyware-lor care au fost detectate etc.
Beneficiile care ni le promite un program gratuit ca si Windows Defender sunt:
– detectare si eliminare spyware
– imbunatateste siguranta navigarii pe Internet
– protectie impotriva ultimelor amenintari.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.