ZIPGUY este o mască simplă reutilizabilă imprimată 3D

ZIPGUY este o mască care se poate imprima 3D, iar proiectul se poate descărca gratuit de aici, dacă aveți o imprimată 3D.

Proiectul este simplu, dar necesită un filtru! De asemenea, autorul oferă 3 variante, una pentru copiii și două pentru adulți. Autorul recomandă, această mască ca soluție de criză.

ATENȚIE: Acest design nu garantează o protecție de 100% împotriva oricărui tip de virus, de bacterii sau alți contaminanți nocivi. Acest lucru poate fi utilizat doar ca ultimă soluție, atunci când nu sunt disponibile măști de protecție adecvate. Prosopul de hârtie din imagine este folosit doar în scop demonstrativ și nu este recomandat ca material de protecție.

ACEST NU ESTE UN SISTEM PERFECT

Acest lucru nu creează un sigiliu perfect, ci doar un suport pentru orice tip de material pe care îl aveți în casă.

Această mască vă permite să atașați orice material respirabil care poate fi utilizat pentru a vă proteja împotriva particulelor dăunătoare. În mod ideal, aveți nevoie de un material cu găuri de 1 micron pentru a bloca anumite viruși. Dar dacă nu aveți acest material, puteți utiliza alte materiale care vă sunt disponibile, cum ar fi batista de bumbac, prosop de față cu microfibră, filtre de cafea, îmbrăcăminte veche etc.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.