Visând la un Crăciun minimalist

Tradiția pomului de Crăciun din casă a fost derivată din faptul că oamenii își aduc plantele în interior pentru a împiedica înghețul să ucidă plantele.

Încă mai practicăm obicei cu bradul de Crăciun, iar un studio de familie strâns legat din Slovenia dorește să rămână la tradiția de a avea un copac, dar și la minimalismul său. Pomii de Crăciun sunt, de obicei, un exercițiu în decadență cu jucării, panglici, cadouri, dar nu Yelka.

Yelka este un copac minimalist de Craciun realizat din lemn natural, dar cu o revizie de design. Stivuit în sus într-un model alternativ, bucăți de lemn seamănă cu un pom de Crăciun, fără stil excesiv.

Yelka este perfect pentru o casă cu sensibilități scandinave și o iubire pentru minimalism. Pomul vine în trei dimensiuni diferite și este ușor de asamblat. Lamele din lemn se stivuiesc una deasupra celeilalte și se pot roti pe un ax comun, permițându-vă să vă construiți copacul prin aranjarea manuală a poziției fiecărei ramuri. Dacă sunteți un pasionat de decorare, puteți rula chiar și o ghirlandă luminoasă în jurul pomului, fără nici o problemă! Yelka vine în trei variante diferite de lemn și cu două tipuri de talpă.

Alegeți între nuc, stejar sau arțar, ce potrivește mai bine căminului dvs. Puteți chiar să selectați culoarea pentru standul dvs.!

Proiectat pentru a fi o experiență în sine, Yelka este aspectuos și interactiv. Ca și cum ați petrece orele decorând un pom de Crăciun tradițional, designul jucăuș al lui Yelka vă încurajează să vă ocupați de el, probabil chiar având o tentativă de putere neobișnuită cu membrii familiei și cu prietenii! Proiectat pentru ultimele decenii, Yelka poate fi ambalat plat într-o cutie și să fie scos de fiecare Crăciun pentru un minunat sezon de sărbătoare care este minimalist doar în sens vizual.

Sursa: yankodesign.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


6 × 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.