“Violul este cel mai natural lucru din lume” – a spus un imigrant în Belgia!

În localitatea Ostend din Belgia, șapte tineri au fost arestați recent sub acuzația de a fi violat în grup o fată de 17 ani. Violul s-a petrecut în noiembrie 2015, însă doar de puțin timp faptul a ieșit la suprafață, datorită arestării unui băiat de 14 ani.

Respectivul tânăr urma cursurile școlii Osten Technical Institute și era investigat pentru posibila radicalizare, întrucât a arătat colegilor de scoală fotografii pe Facebook cu el purtând haine militare și ținând în mâini o mitralieră. În decursul anchetei, poliția i-a confiscat telefonul mobil și a găsit pe el un filmuleț în care el și alți șase bărbați dansau, râdea și cântau în limba arabă în jurul victimei violului – care era leșinată – după care i-au smuls lenjeria intimă, au imobilizat-o și au violat-o.

Deși acest fapt s-a petrecut în toamna lui 2015 în subsolul unei case din Ostend, vinovații nu au putut fi identificați decât recent, pe 2 februarie 2016, odată cu investigarea tânărului de 14 ani și descoperirea clipului în cauză pe telefonul său.

Fata mersese la o petrecere cu prietenul ei în acea seară, și se îmbătase până a leșinat, însă nu e clar dacă a intrat în subsol de bună-voie sau dacă a fost dusă acolo de către violatori în timp ce era deja leșinată. Conform unor surse, a luat ulterior un taxi către casă și nu a povestit incidentul autorităților. Când în sfârșit a făcut-o, a afirmat că nu își aduce aminte ce s-a întâmplat. Însă procurorul însărcinat cu instrumentarea cazului a declarat: “Victima a fost lipsită de apărare de către violatori, așa că nu-și poate aminti evenimentele. Doar astăzi a devenit conștientă de cele petrecute.”

Dintre cei șapte tineri arestați, doi sunt belgieni și cinci sunt imigranți din Iraq, iar dintre aceștia din urmă doi au intrat recent in Belgia pentru a cere azil. Declarațiile lor în fața anchetatorilor au fost de-a dreptul revoltătoare: unul a afirmat că “ea (fata) nu are de ce sa se plângă, femeile trebuie sa se supună bărbaților”, altul susține că “violul este cel mai natural lucru din lume”, iar un altul pretinde că fata a fost cea care a inițiat toată treaba ea cerându-le lor să facă sex cu ea.

Patru dintre infractori au fost băgați la închisoare, iar ceilalți trei – fiind minori – au fost plasați într-un centru special de reeducare pentru tineri.

Johan Vande Lanotte – primarul orașului Ostend – a declarat: “Este evident că unii nou-veniți au probleme de a înțelege relațiile dintre bărbați și femei. Trebuie sa fim vigilenți și să le explicam valorile pe care le avem, ce pot face și ce nu pot face. După ce vor ieși din închisoare vor trebui să părăsească țara.” Iar Theo Francken – Secretarul de Stat pentru Azil si Migratii – a descris fapta ca fiind dezgustătoare și a conchis: “Violatorii nu vor primi azil. Vor fi trimiși înapoi în Iraq dacă vor fi găsiți vinovați.”

Surse: thesun.co.uk, newobserveronline.com, dailymail.co.uk, breitbart.com & torontosun.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


× 4 = 20

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.