UNTRR, MKFE, ZMPD, CESMAD Bohemia organizează un protest comun la Bruxelles

untrr-mkfe-zmpd-cesmad-bohemia-organize-a-common-protest-in-brussels-against-neo-protectionist-measures-like-milog-and-macron-on-25-03-2015

UNTRR, MKFE, ZMPD, CESMAD Bohemia – asociațiile de transport rutier din România, Ungaria, Polonia, Republica Cehă – își unesc forțele și organizează un protest comun la Bruxelles împotriva măsurilor de neoprotectionism, cum ar fi MiLoG și legea Macron In 25 martie 2015, Place du Luxembourg.

UNTRR a obținut aprobarea de la Primăria oraşului Bruxelles să desfăşoare un protest public la Bruxelles, la 25 martie 2015 la 14:00 până la 16:00 (ora locală), pe Place du Luxembourg, Parlamentul European (PE). Deoarece oraşul Bruxelles este în acest moment sub condiţii speciale, organizarea protestului se va desfăşura sub anumite reguli pe care participanţii trebuie sa le respecte.

În acest moment, de la 15.00pm, Parlamentul European va fi într-o sesiune plenară, care vor discuta protecționism în UE – ratele minime de plată în sectorul transporturilor și declarația Comisiei privind respectarea dreptului european de lege salariului minim în Germania (MiLog ).

Acesta va fi primul protest organizat la Bruxelles, după o serie de manifestare publică care a avut loc la nivel național. Mass-media este invitată să se alăture protestului: persoana de contact:roxana.ilie@untrr.ro, 0040.720.999.212

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


× 1 = 10

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.