Unii spun că bitcoinul a căzut și că nu mai merită. Alții obțin 11.000$/zi datorită criptomonedelor!

Când aud că anul 2023 a fost cel mai slab în spațiul cripto, îmi vine să vă întreb dacă înțelegeți subiectul, sau spațiul cripto în general. Bă, o să fiu arogant, numai vorbiți de bitcoin că a căzut sau a crescut, nu știți cu ce se mănâncă, ciocu mic vă rog!

Vedeți mai jos câți bani se fac în criptomonede și apoi vedeți câți bani faceți voi pe zi!

Unul dintre minerii de Monero de pe pool-ul 2miners.com a încasat în ultimele 220 de zile peste 107.000 euro, el are o încasare zilnică de 468 euro. Puteți verifica ceea ce spun în link-ul de aici.

Un alt miner, de data aceasta o să trec la Ethereum Classic, încasează pe zi 1235 euro la cursul actual al ETC-ului, care este destul de slab. În cca. 500 de zile a încasat numai 719.000 de euro. Din nou, puteți verifica ceea ce spun în link-ul de aici.

Legat de Bitcoin, minerul de la Bitmain, Antminer S19 XP Hyd (255Th) reușește la acest moment să genereze 16$/zi și sunt multe ferme care au 100 sau chiar 1000 de mineri de acest tip. Desigur ai nevoie de o centrală nucleară ca să pui în funcțiune 1000 de mineri Antminer S19 XP Hyd, dar aceștiia ar putea genera peste jumătate de bitcoin pe zi, ceea ce nu e deloc rău.

Ce vreau să subliniez este că, lumea materială continuă să genereze cei mai mulți bani, însă lumea criptomonedelor a luat o amploare fenomenală și dovedește în prezent că poate genera mai mulți bani, decât proiectele imobiliare cere promit un „ROI” de 11 ani, în spațiul cripto unii minerii au un ROI sub 6 luni de zile, anul acesta am văzut ROI chiar și de 60 de zile. Nu o să vă dezvăluiesc proiectele, însă cei care mă urmăresc cred că și-au dat seama!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.