Un păun a primit o proteză imprimată 3D pentru piciorul pierdut

Un păun de companie și-a pierdut piciorul din cauza frigului, iar proprietarii au căutat ajutor pe platforma Reddit. Un utilizator aleator a decis să proiecteze și să imprime 3D o proteză pentru pasărea maiestuoasă, oferindu-i o șansă la o viață aproape normală.

După ce a înfruntat iarnă friguroasă din acest an din Wyoming, păunul unei familii și-a pierdut piciorul datorită unei degerături cumplite. Deși piciorul său se vindeca repede, nu era clar dacă frumusețea înaripată va mai fi capabilă să ducă o viață obișnuită.

Temându-se că pasărea frumoasă va suferii multe chinuri după ce a pierdut laba piciorului stâng, proprietarii au căutat ajutorul pe Reddit.

Astfel, datorită bunăvoinței unui utilizator aleator, păunul masculin a primit un nou picior (o proteză). Folosind o proteză anterioară, utilizatorul anonim a reproiectat și a imprimat în 3D un picior pentru păun. Familia păunului și utilizatorul de pe Reddit au discutat prin e-mail, iar ulterior, proteza tipărită 3D le-a ajuns prin poștă.

“Este uimitor faptul că oamenii și-au alocat timp și bani să ajute un păun pe care probabil că nu-l vor întâlni niciodată”, a spus proprietarul păunului The Daily Mail.

Mai multe informații găsiți în filmul alăturat.

Sursa: all3dp.com

Continutul nu este disponibil
Va rugam acceptati utilizarea de cookie-uri pentru a putea naviga pe site.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


7 × = 70

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.