Toți românii cu smartphone Android ar putea să dețină o parte dintr-un bitcoin!

Am căutat multe aplicații care minează criptomonedă cu telefonul mobil. Majoritatea sunt o pierdere de timp, ba mai mult, sunt printre ele și scheme Ponzi.

Asadar, înainte de a instala o aplicatie care va promite “gratuit” bitcoin sau ethereum ori alte criptomonede, e bine să o verificați! Într-un final am gasit o nouă valută virtuală care într-adevăr se poate crea cu telefonul!

Cum generați ori minați electroneum?

Electroneum este o aplicație care generează ori minează criptomoneda ETN virtual ori în cloud – electroneum este o valută virtuală care promite să faciliteze plățile uzuale.

În același timp, este și un pormoneu virtual în telefon, care vă permite să țineți banii virtuali, de asemena puteți să faceți plăți cu el sau să încasați bani. Așadar, nu trebuie să aveți un cont bancar ca să efectuați plăți!

Minati Electroneum cu telefonul

La fel ca și bitcoinul, electroneum nu depinde de sistemul bancar, plățile sunt rapide, pormoneul este sigur, și nu pierdeți banii dacă pierdeți smartphone-ul.

Electroneum se poate instala doar pe telefoanele Android, aplicația nu este încă disponibilă pe iPhone. Dacă citiți acest articol de pe telefon, puteti instala aplicația Electroneum de aici.

Dar cum ajungeți sa dețineți bitcoin, având monezi virtuale Electroneum?

După ce ați strâns primii 2000 de ETN în pormoneul virtual electroneum (mai jos vedeți cum arată un pormoneul cu peste 4000 etn), puteți să vă creați un cont în casa de schimb virtuală Kucoin (clic pe Kucoin pentru crearea uni cont), și să depuneți banii ETN în casa de schimb și ulterior să îi tranzactionați pentru bitcoin.

Acest lucru se face printr-un “order”, adică un ordin de cumpărare, în care specificați câți ETN doriți să plătiți pentru un bitcoin, iar când această condiție se îndeplinește ordinul se execută automat și partea de bitcoin o găsiți în contul dvs. din casa de schimb virtuală!

1 Comment

  1. Recent, am finalizat de testat o noua aplicatie pentru Android, Cloud BTC Miner – Aplicatia mineaza virtual bitcoin si ii poti transfera in pormoneul tau virtual.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.