Posted on Leave a comment

Token-ul TROY și-a dublat valoarea în ultima lună

Token-ul TROY a reușit în ultima lună să-și dubleze valoarea, practic de la 34 Satoshi a reușit să urce și la 74 Satoshi. Ca să fiu mai ușor de înțeles, de la 0,003 eurocenti a ajuns la aproape de 0,006.

Desigur, dacă privim valoarea unui TROY, aceasta este nesemnificativă, dar atunci când investești 100.000 USD și după o lună îți vezi suma investită la 200.000 USD, parcă începi să înțelegi de ce sunt așa de căutate criptomonedele sau bitcoinul pe care îl știe toată lumea.

Spre exemplu, în ultimele 24 ore TROY s-a tranzacționat pe Binance.com în valoare de 633 BTC, în “traducere liberă” peste 5 milioane de euro. 

Ce este TROY conform coimarketcap.com?

Troy este un broker global specializat în tranzacționarea criptomonedelor și gestionarea activelor financiare. Oferă servicii de brokeraj cripto pentru clienți instituționali și comercianți profesioniști, cu produse precum tranzacționarea spot și marjă, instrumente derivate, date, custodie, împrumuturi și tot pachetul într-un singur cont.

IMPORTANT: Sfatul personal este să investiți o sumă în criptomonede pe care o puteți pierde, fără să vă poate afecta prea mult financiar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.