Tesla Model 3 este mai sigur decât Volvo S60

Tesla este criticată adesea pentru lipsa de experiență, însă la prezentarea modelului 3, Elon Musk a demonstrat că această mașină este cea mai sigură în cazul unui accident, depășind în termeni de siguranță Volvo S60.

Așadar, Tesla a surclasat cea mai sigură marcă de pe Terra, și anume Volvo, care este recunoscută pentru reputația ei excelentă în domeniul siguranței. Elon a spus că, S60 este o mașină sigură care a primit 5 stele în testele de siguranță și le merită fără nicio urmă de îndoială, însă Model 3 este mai sigur, “și este mai mult decât evident, în ce mașină îți dorești să fii în cazul unui accident”, a completat Musk!

Ecranul central din Model 3 va avea rol și de “TV”, va fi practic un supercomputer, o tabletă pe care vom putea lucra, practic Tesla ne va facilita să lucrăm în mașină, fără să mai fie necesar să ne gândim un laptop sau o tabletă.

În termeni de autonomie, Model 3 se poate deplasa 354 km cu o singură încărcare, iar de la 0 la 100 km/h are nevoie de doar 5,6 secunde. Prețul este de 35.000 USD, însă va exista și o versiune mai scumpă care va avea o autonomie mai mare și o accelerație ceva mai brutală.

Iar, la acest cost de 35k, nu o să găsești o mașină comparabilă cu motor pe benzină, care să îți ofere o asemenea performanță din orice ungi ai privii!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


10 ÷ 1 =