auto bara

Telefonul Android care a zdrobit performanța lui iPhone X

Componentele telefoanelor iPhone au creat întotdeauna confuzii în rândurile fanilor Android. De obicei, telefoanele Apple nu aveau un hardware impresionat pe hârtie, cu toate acestea iPhone-urile au doborât performanța telefoanelor Android în testele de viteză reală și benchmark-uri.

De fapt, modelele iPhone din generațiile anterioare au depășit performanță chiar și a telefoanele noi Android, dovedind cât de puternic este “mărul” în comparație cu concurența, cel puțin până acum!

Producătorii telefoanelor Android și furnizorii de componente precum Qualcomm au făcut salturi imense în ultimul an!

Astfel, în testul AnTuTu, un telefon Android a depășit absolut toate telefoanele iPhone de ultimă generație. iPhone 8 și iPhone X au fost printre primele telefoane din lume care au obținut mai mult de 200.000 puncte la testul popular AnTuTu, iar unele iPhone-uri au obținut chiar și 230.000 puncte.

Desigur acest lucru este impresionat, însă Huawei Mate 20 a reușit să obțină 356,918 de puncte fiind un rezultat fără precedent în istoria Android. Înainte de Huawei Mate 20, cele mai mari scoruri AnTuTu au fost obținute de Samsung Galaxy S9 +, care a a ajuns la 260.000 puncte.

Sursa: newsrepublic.net

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


10 × 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.