Stormland este un shooter VR deschis de la Insomniac Games

Jocul este exclusiv pentru Oculus Rift … Deocamdată

În drum spre E3, Insomniac Games a lansat un trailer pentru un nou IP numit Stormland. Titlul VR-ului este un shooter open-world, care pune jucătorii în haina unui robot. Gameplay-ul se va concentra pe explorare după cele precizate de către dezvoltatori.

Stormland nu reprezintă prima incursiune a studioului în jocurile de realitate virtuală. Insomniac a lansat deja trei titluri VR – Feral Rights, Edge of Nothing, și The Unspoken. Acest nou titlu va fi diferit în câteva moduri.

În primul rând, jocul este mult mai expansiv decât proiectele anterioare. Dezvoltatorii încearcă să integreze mecanica realității virtuale introdusă în proiectele anterioare cu mediile deschise pe care Insomniac le cunoaște în titlurile non-VR precum Ratchet și Clank.

“Acest lucru ia componente din structura lumii deschise și sistemele de joc pe care le-am făcut pentru jocuri precum Ratchet și Clank și Sunset Overdrive și le îmbinăm cu o formă evoluată a mecanicii VR pe care am dezvoltat-o în Edge of Nowhere, Drepturile Feral și Necunoscutul “, a declarat Chad Dezern de la Insomniac, înscrisă de Polygon.

Continutul nu este disponibil
Va rugam acceptati utilizarea de cookie-uri pentru a putea naviga pe site.

“Ideea este că prezentăm o lume care se schimbă de-a lungul timpului și dezvăluie un playground de mișcare, lupta și pradă – și apoi vă lăsăm să explorați această lume după bunul plac cu un set de abilități de mișcare ale robotului.

Abilitățile, mecanica și mișcarea la care se referă Dezern sunt un alt lucru care face jocul diferit. Jucătorii vor tine mâinile întinse pentru a se deplasa peste obstacole, urca pe stânci sau chiar zbura. Mișcarea joacă un rol vital în noul joc, iar dezvoltatorii au eliminat limitările în care jucătorii pot explora. Vrei să urci pe munte? Ei bine, urcați.

“A adus un nou nivel de expresivitate în care poți să mergi dedesubt și în jurul tău și să te apropii de lucruri din orice direcție cu control complet”, a declarat dezvoltatorul Mike Daly. “A trebuit să renunțam la multe chestii în favoarea designului de combat și explorării”.

Insomniac dezvoltă Stormland pentru Oculus Rift. O dată precisă de lansare nu a fost stabilită, dar jocul ar trebui să fie lansat cândva în 2019.

Sursa: techspot.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


÷ 1 = 10

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.