creare site

Spuma de ras – Cien Men

Spuma de ras Cien Men

Un produs performant de cursa lunga, la un pret imbatabil!

Aproximativ prin luna septembrie a anului 2011, achizitionam pentru a 4-a sau a 5-a oara spuma de ras Gibellini din Lidl. Interesant este ca astazi constat ca “acelasi” produs pe care il cumparam uzual din Lidl, are in principiu acelasi design, insa alta marca, Cien Men.

Produsul Gibellini de la Lidl, il utilizez din anul 2007 daca bine imi aduc aminte, atunci producatorul spunea ca produsul este supus imbunatatirilor. Si asa a si fost, produsul s-a imbunatatit de la an la an, din toate punctele de vedere.

Am testat noul produs Cien Men si nu am observat nicio schimbare, evident este o schimbare a ingredientelor, dar o sa o aduc in discutie mai tarziu.

Performantele lui Cien Men cat si a lui Gibellini sunt bune pana la foarte bune. Dupa ce aplicam spuma de ras, trebuie sa o lasam un timp sa inmoaie barba dupa care ne putem rade cu lama de ras in siguranta. Produsul Gibellini il utilizez de mai bine de 6 ani, noul Cien Men este binevenit mai ales ca performantele sunt identice. Cien Men are 300 de ml, un pret de invidiat, de 5,99 lei* cu TVA. Designul produsului este perfect. Forma recipientului iti permite sa tii bine in mana produsul si nu are zone unde ai putea sa te ranesti sau te zgarii la mana. Pe scurt, un produs performant, de lunga durata, cu un pret pe care il consider imbatabil! Ca si durata, produsul mi-a fost suficient pentru aproximativ 22 luni, cu o folosire medie de 2 – 3 utilizari/saptamana. Produsul Cien Men pe care l-am achizitionat expira in 06/2016, teoretic are valabilitate aproximativa de 3 ani. Descrierea ingredientelor a fost tiparita cu un font mic.

Spuma de ras vs. gel de ras

Gelul de ras, in general, ofera performante peste spuma de ras, dar trebuie sa aveti in vedere costul, care creste cu cel putin 30%, pentru aceeasi cantitate de produs.

Ingrediente Gibellini vs. Cien

Ingrediente Gibellini: aqua, tea-stearate, butane, glycerin, laureth-23, propane, sodium laureth sulfate, parfum, phenoxyethanol, caprylic/capric triglyceride, persea gratissima oil, aloe barbadensis leaf juice powder, methylparaben, ethylparaben, butylparaben, chamomilla recutita flower extract, propylparaben.

Ingrediente Cien: aqua, tea-stearate, butane, glycerin, oleth-20, propane, sodium laureth sulfate, phenoxyethanol, parfum, potassium stearate, caprylic/capric triglyceride, persea gratissima oil, ethylhexyglycerin, chamomilla recutita flower extract, caprylic/capric triglyceride

Spuma de ras Cien men vs Gibellini

methylparaben, ethylparaben, butylparaben, chamomilla recutita flower extract, propylparaben.

Observam ca ingredientele nu au fost traduse in limba romana. Si iata o comparatie intre ingredientele celor doua produse:

Gibellini     –    Cien

*laureth – 23 inlocuit cu oleth-20
* s-a inlaturat din Cien: methylparaben, ethylparaben, butylparaben si propylparaben
* ingredient nou: potassium stearate

Analiza detailata scoate la lumina faptul ca s-au inlaturat toate produsele cu parabeni. Dupa cum cred ca bine stiti, produsele cu parabeni sunt cancerigene, deci noul Cien s-a imbunatatiti si din acest punct de vedere. Pe de alta parte este interesant ca descrierea produsului Cien a fost tiparita pe o folie autocolanta, si nu a fost imprimata direct pe produs. Probabil schimbarea marcii s-a efectuat in graba!

Despre spuma de ras Cien, conform producatorului

Mod de folosire: se agita inainte de utilizare. Se umezeste pielea cu apa calda si se aplica spuma. Recipient sub presiune. A se proteja de razele solare si a se pastra la o temperatura care nu depaseste 50 de grade Celsius. Nu rupeti sau ardeti amabalajul dupa folosire. A nu se pulveriza spre flacara deschisa sau orice material incandescent. A se pastra departe de surse de caldura/scantei/flacari deschise / suprafete incinse. Fumatul interzis. A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati contactul cu pielea iritata si ochii. A se recicla doar dozele goale. Contine 4% produse inflamabile.

Produs in U.E. Producator: WIN COSMETIC Gmbh & Co KG, Zweifaller Strasse 120, D-52224 Stolberg, Germania.

Spuma_de_ras_Cien_men_descriere_eticheta

*Pretul a fost actualizat la data de 05/06/2013 si este valabil in Oradea, pretul in alte orase/magazine poate fi diferit!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


× 7 = 14

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.