creare site

Senatorul american Bernie Sanders e revoltat de viteza mare a Internetului din București

Considerat principalul adversar al lui Hilary Clinton în cursa pentru alegerile prezidențiale SUA din 2016, senatorul Bernie Sanders s-a lansat în câteva comentarii destul de neconforme cu principiile democratice pe care le propovăduiește în țara sa.

Afirmațiile sale cu coloratură derogativă au stârnit câteva polemici pe Twitter și dezvăluie revolta sa personală referitoare la viteza mare a Internetului care există în București în comparație cu vitezele existente în SUA. Declarațiile sale sună în felul următor: “Astăzi, oamenii care trăiesc în București, România au acces la viteze de Internet mult mai mari decât marea majoritate a populației din SUA.

Acest lucru este inacceptabil și trebuie să se schimbe.” În altă postare de pe Twitter a adăugat: “Accesul la Internet de mare viteză nu mai este un lux. Este crucial pentru cetățenii americani de proveniență rurală să fie conectată și să facă afaceri cu restul lumii.”

Nu știu cine ar fi crezut înainte de 2000 că se va ajunge în relativ scurt timp să fie România invidiată de America la capitolul IT și rețelistica. Încă o dovadă a faptului că în viitor orice este posibil, chiar și ceea ce azi pare drept o inepție caraghioasă, întrucât strict tehnic vorbind, senatorul are dreptate în privința vitezei românești la Internet comparate cu cele americane, și chiar și în comparație cu restul conexiunilor europene, vedeți mai mult aici.

Sursa: romania-insider.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


1 × = 1

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.