auto bara

Se poate mina criptomonedă cu telefonul?

Procesul de minare a unei criptomonede fie ea bitcoin, ethereum, sia, electroleum etc. necesită o putere de procesare care în principiu provine de la o placă video și care costă cel puțin 150 ori 300 euro.

Ei bine dacă încercați să minați cu telefonul sau cu tableta, acest lucru nu este posibil, așadar să nu ne îmbătăm cu apă rece!

Totuși sunt excepții, portmoneul virtual Electroneum (Wallet), permite minare cu telefonul, în sensul că, acesta din urmă calculează puterea de minare a dispozitivului dvs. și oferă iluzia că acesta minează, însă în realitate acest lucru nu se întâmplă pentru că, telefonul s-ar încălzii foarte tare și șansele să se strice sunt mari.

Însă, criptomonezile Electroneum minate cu telefonul se întorc în pormoneul digital, adică după muncă vine și răsplată. Puteți să-l încercați de aici.

În concluzie, până acum cu telefonul nu se poate mina.

Totuși veți găsi numeroase aplicații gratuite care promit să mineze cu telefonul sau cu tableta dvs., un exemplu este ETH Miner robot, “care ar mina ethereum”. L-am testa cca. o lună, în care tableta mea a reușit să mineze 0,045 ETH, iar ulterior am vrut să-i retrag în walletul meu Coinomi.

ETH Miner robot a spus că a trimis acești banuți digitali, însă în realitate nu am primit nimic. Așadar aveți grije la acești așa-ziși mineri, care de fapt nu minează nimic și doar te păcălesc. Sunt foarte mulți!

De asemenea, sunt și multe scheme Ponzi cu bitcoin și alte criptomonede, și aici vă sugerez să căutați dacă aplicațiile pe care le instalați sunt minciuni ori “SCAM-uri”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


÷ 2 = 4

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.