creare site

Scutece pentru adulții cu incontinență

Incontinență urinară este o stare patologică care se manifestă la pacienți prin nereținerea urinei.

Liber vorbind incontinența urinară, se manifestă atunci când nu mai știți că trebuie să mergeți la toaletă și micționați pe dvs. Pentru copiii cu vârste mici este ceva firesc. Însă pentru adulți, incontinența urinară este o problemă, și este devine mai dificilă – dacă pacientul nu se poate descurca singur și are nevoie de ajutor pentru a se deplasa.

Căutând pe Internet o să găsiți mai multe remedii care vă pot scapă de ea în mod natural. Dar, până atunci, persoana care are incontinența urinară, poate rezolva acest inconvenient cu scutece pentru adulți. Am văzut un film, în care un medic a stat în operație peste 10 ore folosind scutec de adulți. Ideea poate fi interpretată, dar medicul a putut să rămână în operație fără să părăsească sala de operație.

Așadar în situații extreme, se aplică măsuri extraordinare. Un prieten, mai în glumă spunea că: “scutecele pentru adulți s-ar putea utiliza și în cazul Campionatelor Mondiale”.

Scutecele Lille pentru adulți – fine la atingere și se fixează cu ușurință!

Pentru că sunt pretențios, am ales de această dată să vă prezint un scutec pentru adulți de calitate. Scutecele Lille sunt recomandate pentru persoanele care sunt imobilizate la pat sau nu se descurcă fără ajutor. Acestea se pot folosi și pentru treaba mică, cât și pentru cea mare, sau în termeni medicali pentru incontinență urinară și fecală.

Scutecul Lille are un elastic dublu, unul, pentru a ține dejecțiile în interior și celălalt să stea fixat, dar să blocheze și pierderile – dacă există. De asemenea, are un strat absorbant care este dedicat menținerii lichidului în interiorul lui.

Pachetul în care se afla scutecele Lille, dispune de un mâner din plastic, care vă va ajuta să le transportați. Scutecul dispune de o bandă care se colorează în funcție de cantitatea lichidă pe care a acumulat-o. Astfel, veți știi când trebuie să-l schimbați, fără să-l mai controlați.

Scutecul este foarte fin la atingere, se fixează cu ușurința datorită aripioarelor care sunt flexibile și se pot dezlipi și lipi de mai multe ori. Cu acest scutec, pielea respiră și nu se produc iritații. Scutecele Lillie neutralizează mirosurile neplăcute și au un caracter hipoalergenic pentru a maximiza integritatea pielii!

Iată câteva puncte, la care trebuie să fim atenți atunci când alegem un scutec pentru adulți:

1. Trebuie să fie potrivit cu tipul de incontinența urinară.

2. Este important, să cunoașteți (chiar să măsurați) cantitatea aproximativa de lichid micționat pe zi.

3. Înainte să cumpărați un scutec, trebuie să vă măsurați dimensiunea bazinului, ca să alegeți un scutec potrivit. Mărimea să fie potrivită, dacă nu se respectă, atunci există pierderi și este inconfortabil din mai multe puncte de vedere.

4. Știu că de multe ori ne uităm la preț, dar să fiți precauți, pentru că, de la farmacie uneori primiți ceea ce au pe stoc – nu ceea ce aveți nevoie!

5. Achiziția merită realizată pe pachete, nu la bucată. Este mai scump.

6. Verificați gradul de absorbție, să coincidă cu cantitatea micționață pe zi (punctul 2).

7. Scutecul să fie subțire, ca să nu devină inestetic atunci când se poartă pe sub haine!

8. Nu confundați scutecele cu chiloții tip scutec. Chiloții nu sunt pentru incontinența urinară severă!

Dacă nu știți ce scutec pentru adulți să alegeți, atunci puteți apela aici la specialiști, care sunt lipsiți de inhibiții și care te pot îndruma să alegi corect!

Grosime scutec pentru adulti lille
Grosime scutec pentru adulti Lille

scutec pentru adulti

scutec pentru adulti

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.