creare site

Rușii se pricep la design imobiliar!

4

Arhitectul rus Sergey Makhno a creat o casă modernă, aparent relativ simplă, însă bogată în contraste și lumini. În exterior, se observă un perete întreg format numai din trunchiuri de stejar, ceea ce îi conferă o notă de originalitate. Construită în mare parte din oțel și sticlă și având două nivele, aduce întrucâtva cu o mini-vilă sau cu un club privat.

Lemnul se îmbină elegant cu restul materialelor folosite la construcție, cărămizile negre jucând un rol important în redarea unui exterior atrăgător, și contrastează reușit cu podelele albe. O clădire anexată separat funcționează pe post de garaj și de spațiu de depozitare.

La intrare, o bucată impresionantă de sticlă reprezintă ușa principală, iar în interior sufrageria face spațiu comun cu camera de oaspeți, bucătăria și sala de mese. Scara ce duce la etaj e formată din lemn lăcuit cu grijă, susținut de un pilon de oțel negru. Sus, casa e dotată cu trei dormitoare, două bai cu pereți de sticlă plus o bibliotecă de dimensiuni mari.

Modernă, eficientă, luxoasă, dar în același timp simplă, realizarea arhitectului rus merită atenția oricărui entuziast, mai ales din cauza prețului relativ accesibil.

3 2 1 8 7 6 5

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


24 ÷ = 8

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.