creare site

Primul router cu ecran tactil

Touch P5 este primul router fără fir (wireless) cu ecran tactil, care se poate instala în câteva minute, fără a mai fi necesar să-l legăm la calculator pentru setări.

Setările realizându-se cu ajutorul tastaturi virtuale similare unui telefon mobil. Utilizatorul poate crea rețele Guest, poate activa funcția Control Parental sau poate administra accesul diverselor dispozitive. Ecranul este realizat din sticlă securizată pentru a asigura rezistența şi durabilitatea produsului. În premieră, în categoria routerelor cu ecran tactil, ecranul TP-LINK Touch P5 se bazează pe un chipset STMicroelectronics, independent de procesorul principal.

Rezultatul este o interfaţă care răspunde rapid la comenzi, fără să fie afectate vitezele de transfer sau restul funcțiilor.

Divertisment fără limite, la o atingere distanță
Touch P5 folosește procesorul dual-core de 1GHz, care asigură conexiuni de mare viteză, stabile, ideale pentru streaming-ul de clipuri și filme în format 4K, precum și pentru a rula jocuri cu cerințe grafice ridicate, pe dispozitive multiple. Routerul Touch P5 alocă eficient banda necesară pe cele două canale de 2,4GHz (600Mbps) și 5GHz (1300Mbps), pentru a rula fără întreruperi în orice aplicație.

Primul router cu ecran tactil

Touch P5 dispune de patru porturi Ethernet Gigabit pentru conectarea prin fir a PC-urilor, televizoarelor smart și consolelor de joc, dar și de două porturi USB, din care unul 3.0, pentru partajarea de 10 ori mai rapidă a datelor comparativ cu standardul USB 2.0.

Designul modern, cu linii curbate, permite amplasarea routerului oriunde în locuință, montat pe perete, sau în bibliotecă.

Routerul costă aproximativ 799 de lei.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


÷ 9 = 1

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.