creare site

Porsche 911 Carrera S 2020 are nevoie de 10 secunde pentru 0-200 km/h

Dacă Tesla Model S a crescut sprintul 0 – 100 km/h la 2,7 secunde de la 2,5 secunde, iată că Porsche Carrera S face progrese la un alt tip de demarat, cel de la 0 la 200 km/h. 

În fapt, Porsche afirmă că mașina are nevoie de trei secunde și jumătate pentru a ajunge la 100 km/h cu pachetul opțional Sport Chrono, dar performanța reală arată în fapt că este mult mai rapidă.

Continutul nu este disponibil
Va rugam acceptati utilizarea de cookie-uri pentru a putea naviga pe site.

Redactorii revistei Motorsport au avut ocazia să testeze performanța de accelerare a mașinii (cu controlul demarajului activat) și au finalizat sprintul în aproximativ trei secunde. 

Desigur, bolidul mai are nevoie de încă 7 secunde pentru aa-și dubla viteza, adică să ducă acul vitezometrului la 200 km/h. Astfel, sprintul de la 0 la 200 km/h are loc în doar 10 secunde.

Rețineți că, modelul Carrera S este cel mai mic din gamă, urmează să vedem ce o să ofere bolizi mai puternici ca și varianta Turbo și Turbo S.

Noul model Carrera S dispune de o transmisie PDK cu opt trepte adaptată de la Panamera și beneficiază de un motor modernizat, care promite mai puțină întârziere a turbo-ului. Astfel, nouă Carrera S aduce în plus 23 CP și un cuplu mai puternic cu 30 Nm față de predecesorul său.

Sursa: motor1.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.