PIZZA HUT va adăuga carne vegană în meniurile din SUA

pizza nut vegan

O opțiune de topping cu carne produsă din plante va fi probabil disponibilă în restaurantele Pizza Hut din Statele Unite, potrivit Marianne Radley, ofițerul principal al brandului Pizza Hut.

Lanțul de pizza s-a asociat recent cu The Kellogg Company – care a anunțat că va lansa marca de carne vegană Incogmeato sub brandul său MorningStar Farms la începutul anului 2020 – pentru a crea Cheez-It Pizza (non-vegană) – Radley subliniind astfel interesul pentru carnea bazată pe plante.

„Este o conversație normală pe care o purtăm cu Kellogg și cu alți furnizori”, a spus Radley, explicând că oricare opțiune de carne vegană pe care o alege lanțul va trebui să aibă un gust bun, să supraviețuiască în timpul livrării și să nu creeze muncă suplimentară pentru angajați.

În timp ce Pizza Hut a inovat cu greu meniul american în direcția bazată pe plante, în Marea Britanie, lanțul a adăugat un meniu vegan întreg care include patru pizza – Vegan Vegan, Vegan Margherita, Jalapeño, condimentat cu Vegan Hot ‘N’ Vegană picantă și BBQ-ul Vegan Jack ‘N’ Ch** se – completat cu brânză vegană Violife și Cinnamon Bites pentru desert.

Sursa: vegnews.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.