Performanța se aproprie de perfecțiune cu HTC ONE M8s

HTC ONE M8s

Noul smartphone HTC ONE M8s vine “împachetat” într-o carcasă din metal curbată, pe care o să o simți excelent în mână, alături de un sunet incredibil, datorită HTC Boomsound.

Mihai Nodea, Regional Manager, HTC România, Ungaria și Moldova, a declarat: “Noul HTC One M8s îmbină ergonomia şi designul de calitate al modelului premiat HTC One M8 cu funcții incredibile pentru sunet şi fotografie, oferind o experiență de utilizare uimitoare, la cel mai înalt nivel. Designul scoate în evidență HTC One M8s, noul smartphone fiind creat cu gândul la confort – nu numai că e o plăcere să-l privești, este plăcut la atingere şi se potrivește perfect în palmă”.

HTC One M8s dispune de o cameră foto de 13 MP pentru poze cu detalii foarte clare, iar selfie-uri vor fi surprinzătoare cu camera foto de 5MP. Procesorul Qualcomm Snapdragon 615 cu 8 nuclee va asigura o viteză impresionantă, promițând o durată sporită a acumulatorului, care va oferi suficient timp pentru navigare, redare de fluxuri şi de fişiere audio, mesaje text şi convorbire.

Noul HTC One M8s este înzestrat cu cea mai recentă versiune de Android Lollipop 5.0 şi cu interfața Sense 6.0 a HTC. HTC BlinkFeed creează un ecran de pornire live unde utilizatorii pot avea acces imediat la conținutul lor preferat din social media şi la ştiri de ultimă oră, toate în acelaşi loc. Uşurinţa în utilizare se datorează şi funcţiei Motion Launch™, care oferă în mod inteligent acces imediat la HTC One M8s – de exemplu, utilizatorii pot răspunde la un apel pur şi simplu ridicând smartphone-ul la ureche. De asemenea, cu HTC Switch toate fluxurile de știri şi informaţiile pot fi mutate rapid şi simplu de pe un alt telefon cu Android sau iPhone pe noul smartphone.

HTC One M8s are o capacitate mare de stocare internă pentru toate fişierele şi melodiile importante, datorită memoriei interne generoase de 16GB.

HTC One M8s va fi disponibil la principalii parteneri în România, începând cu al doilea trimestru al anului, în varianta de culoare Gunmetal Gray.

1 Trackback / Pingback

  1. Performanța se aproprie de perfecțiune cu HTC ONE M8s - PC Games

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


58 ÷ = 29

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.