creare site

Pasta de dinți Vademecum PROVITAMIN WHITENING

Pasta de dinți Vademecum PROVITAMIN WHITENING

Vademecum a primit un ambalaj premium, atât cutia în care este ambalată cât și tubul în care se află pasta de dinți. Însă premium înseamna mai mulți bani! Cu toate acestea nu mi se pare că s-a mărit prețul pastei de dinți Vademecum, însă cred s-a redus cantitatea, de la 100 ml la 75 ml. Prețul pastei de dinți este de 6,79 lei* cu TVA.

Așadar este o adevărată plăcere să ții în mână noul ambalaj al pastei de dinți Vademecum. Am numai cuvinte de laudă din acest punct de vedere. Termenul de expirare al produsului este de aproximativ doi ani de la data producției.

Ce ne spune producătorul pe ambalajul lui Vademecum

Albire eficientă în 10 zile. Întreține gingiile ferme și sănătoase prin regenerare naturală. A nu se folosi de către copii sub 7 ani. În caz de efecte adverse, opriți folosirea produsului și consultați medicul stomatolog. Periați-vă dinții de cel puțin 2 ori pe zi, timp de 3 minute. Schimbați-vă periuța de dinți cel puțin o dată la 3 luni. Conține fluorură de sodiu (1450 ppm F).

Pasta de dinți Vademecum PROVITAMIN WHITENING

Ingrediente Vademecum PROVITAMIN WHITENING

Ingredientele nu au fost traduse în limba română. Ele sunt: Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Glycerin, Sodium Lauryl Sulfate, Alumina, Aroma, Xanthan Gum, Disodium Azacycloheptane Diphosphonate, Sodium Flouride, Trisodium Phosphate, Sodium Saccharin, Disodium Phosphate, Tocopheryl Acetate, Zinc Sulfate, Sodium Sulfate, Salvia Officinalis Leaf Extract, Eugenol, Limonene, Methylparaben, CI 74260, CI 77891.

Teste Vademecum PROVITAMIN WHITENING

Dacă te speli pe dinți cu pastă de dinți ieftină o simți imediat diferența cu Vademecum. După spălare Vademecum îți menține cavitatea bucală curată și îți ofera un aer proaspăt pentru cca. 2 – 3 ore. Vademecum PROVITAMIN WHITENING spune că îți va albi dinți în 10 zile. Subiectiv parcă dinții mei s-au albit așa o idee, dar nu vă imaginați că o sa aveți dinții albi după un tub de Vademecum PROVITAMIN WHITENING. Oricum nu am cumpărat pasta de dinți în acest scop, ci pentru simplu fapt că este o pastă de dinți bună, comparativ cu cele ieftine.

*Prețul a fost actualizat la data de 25/09/2014, prețul în alte orașe/magazine poate fi diferit!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


× 2 = 12

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.