creare site

Papion pentru copil marca Vania Szasz

papion copil

Îmi spunea cineva că trebuie să fii la modă. Ei bine eu consider că moda ne-o facem singuri! Nu trebuie să copiem vedetele, ci trebuie să ne definim noi propria modă!

Papionul cu Superman pentru cel mic, este picătura de culoare care îl va face pe cel mic să strălucească, indiferent că este serbare sau este doar un moment de suflet. Papionul Vania Szasz este confecționat cu atenție și dintr-un material destul de delicat și plăcut la atingere. Personajul Superman este tipărit foarte bine, în realitate arată mai bine ca și în pozele de prezentare.

Papionul se prinde cu ușurința de orice haină, cu ajutorul acului. Nu există riscuri ca cel mic să se rănească, doar noi cei mari – trebuie să acordăm atenția necesară atunci când îl prindem.

Ai spune că papionul este un accesoriu de succes doar pentru adulți, dar copiii se vor bucura mai mult de el, decât dacă ar fi primit o jucărie! Nu credeam că cel mic, Alexandru, va fi atât de entuziasmat să-l poarte, efectiv m-a surprins, iar în poza de atac se poate observa fericirea din ochii lui.

Papionul vine într-un ambalaj impecabil și cu multe surprize

Ambalajul în care am primit împachetat papionul este impecabil, iar în pachet am avut plăcerea să descopăr o bomboană, cartea de vizită (în formă de papion) și o scrisoare scrisă de mână, chiar de Vania Szasz. Garanțiile pentru produs sunt în număr de cinci. Știu că, concurența este cu ochii pe acest articol, de aceea o să vă povestesc despre o garanție care mi-a plăcut cel mai mult!

Pe restul, o sa vă las să le descoperiți când veți primi la rândul vostru pachetul cu papionul pe care vi-l doriți. Așadar, dacă produsul se deteriorează în 3 luni de zile, Vania vi-l repară gratuit, fără a cheltui un leu!

În final – papion Vania Szasz

Valoarea adăugată pe care o aduce Vania Szasz, și nenumăratele garanții îmi dau mai multă siguranță decât aș cumpăra produsul dintr-un magazin clasic. Papionul costă 55 lei. Îl recomand și îl găsiți aici.

papion copiii

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


97 ÷ 97 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.